18 srpnja, 2024 9:33 am

Onkyo TX-RZ70 AVR

Piše: Darko Brlečić

Onkyo je najavio svoj novi top model 11.2, 140-watt-po-kanalu, audio video prijemnika (AVR) za svoju globalnu liniju AVR uređaja  za kućno kino.  Onkyo TX-RZ70 AVR. HDMI 2.1, 8K/4K razlučivost i 40GPS brzine standardno dolaze s TX-RX70, s funkcijom pune širine pojasa za najbrže osvježenje kako biste išli u korak s najnovijim igraćim konzolama.

U uređaju se  koriste  vrhunski 32-bitni ESS Sabre DAC-ovi, dok je implementirani akustični  sustav Dirac Live Room Correction Full Bandwidth dizajniran za razvijanje najboljeg zvuka za raspored vaše sobe. Dodatne korisničke nadogradnje dostupne su za Dirac Live Bass Control, koji koristi strojno učenje i AI za brzo određivanje idealnih postavki za bilo koji raspored.

Model Onkyo TX-RZ70 AVR uključuje napredni streaming  glazbe i povezivanje te radi s pametnim kućnim asistentima  kao što su Alexa, Hey Google i Siri. Certifikat Roon Ready korisnicima stavlja nadohvat cijele glazbene biblioteke visoke rezolucije (bit će dostupno s ažuriranjem firmvera u rujnu 2023.).

Cjelokupno iskustvo kućne zabave može se uskladiti s ovom tehnologijom i potaknuti studijskom obradom, Bluetooth odašiljačem s aptX za dijeljenje zvuka s Bluetooth slušalicama i više. Ovaj novi model pridružuje se Onkyo AVR-ovima, s THX certifikatom, Klipsch optimiziranim načinom rada za vrhunske performanse s kompatibilnim HIFI zvučnicima i IMAX Enhanced za jasniji, svjetliji video i impresivan zvuk. Onkyo pod novom vlasničkom kapom opet živi !

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Vankyo

    Od svog nastanka 2017., Vankyoova priča uvek je bila o inovacijama. Kao jedan …

Odgovori