18 srpnja, 2024 11:06 am

OKJA party s LG OLED TV

Okja, poznatog korejskog redatelja Bonga Joona Hoa, koji je napravio senzaciju na ovogodišnjem Cannes Film Festivalu, danas je dostupan za streaming na Netflixu u preko 190 različitih zemalja. Ovaj će film također biti prvi naslov na Netflixu koji podržava Dolby Atmos kako bi pružio vrhunske audiozapise za dodatnu dimenziju filmske priče. Sa zapanjujućim vizualnim i oštrim zvukom, gledatelji mogu dobiti vrhunski doživljaj promatranja filma kao što je Okja na ovogodišnjoj nagrađivanoj liniji LG OLED televizora. LG OLED televizori 2017 pružaju nenadmašno filmsko iskustvo zahvaljujući svojim spektakularnim prikazima slike i audia multidimenzionalno.

LG OLED televizori budućnost su  potpuno kompatibilni s Dolby VisionTM i Dolby Atmosom koji će budući filmovi moći podržavati. Koristeći inovaciju visokih dinamičkih dometa koja imaju najsuvremenija Dolbyove kina diljem svijeta, Dolby Vision transformira televizijski doživljaj u kući pružajući veću svjetlinu i kontrast, kao i potpuniju paletu bogatih boja upotrebom dinamičkih metapodataka i Dolby-ovog inteligentnog mapiranja zaslona  u svakom uređaju za reprodukciju. Osim toga, svi LG OLED televizori 2017 podržavaju Dolby Atmos, koji daju kvalitetan zvuk  u vašem dnevnom boravku. Dolby Atmos pruža doživljaj zvuka koji smješta i pomiče zvuk bilo gdje oko vas, uključujući i iznad glave, tako da gledatelji osjećaju kao da su u središtu priče. S ovim najsuvremenijim zvučnim sustavom, gledatelji se nalaze unutar akcije stvarajući pravi osjećaj uranjanja u film.

Postoje još više razloga zbog kojih LG OLED televizori predstavljaju najbolji način uživanja u visokokvalitetnom streaming video sadržajima. Na primjer, OLED televizori LG 2017 podržavaju punu paletu HDR formata, uključujući Dolby Vision, HDR10 i HLG (Hybrid Log Gamma). Osim toga, LG OLED televizori dolaze s aktivnim HDR-om, značajkom koja omogućuje TV da nudi najbolju sliku, čak i ako originalni HDR sadržaj uopće sadrži statične ili nema metapodataka.

Svi LG OLED televizori određeni su za Netflix Recommend TV, što znači da su opremljeni ključnim značajkama kako bi se povećala mogućnost prijenosa podataka Netflix. Pokrenite Netflix pritiskom jednog namjenskog gumba na LG Magic daljinskom upravljaču i jednostavno uđete u veliki svijet Netflixa s LG-ovom nagrađivanom platformom webOS 3.5 Smart TV. LG’s 2017 OLED televizori predstavljaju idealnu platformu za uživanje u širokom izboru nadolazećih TV emisija i filmova na Netflixu koji su u novim formatima kao što su Dolby Vision i Dolby Atmos.

Budući da Netflix nastavlja širiti i proširivati raspon 4K HDR streaming sadržaja,  većina stručnjaka slaže se da LG OLED televizori predstavljaju vrhunski način uživanja u visokokvalitetnim video spotovima. LG OLED TV pruža izvrsnu HDR kvalitetu slike sa  zvukom od 360 stupnjeva koji vas okružuje tijekom svakog uzbudljivog, gledanja filma kod kuće.

 

Opis fotografije (TBD)
LG SIGNATURE OLED TV W  Okye 29. lipnja u hotelu The Westin Chosun u Seoulu.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Vankyo

    Od svog nastanka 2017., Vankyoova priča uvek je bila o inovacijama. Kao jedan …