23 srpnja, 2024 10:24 pm

Nov način prikazivanja sadržaja na Instagramu

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

ii3

Popularna društvena mreža „Instagram“ koja je pod upravljačkom palicom „Facebooka“ doživjela mnoge izmjene, ponovno uvodi novitete. Naime novine koje stupaju na snagu u jednoj mjeri dotiču se i samih korisnika, odnosno prikazivanja sadržaja ove popularne društvene mreže. Do sada su korisnici pri svojim postovima odnosno postovima ljudi na koje su „pretplaćeni“ uvijek imali prilike vidjeti one aktualne (posljednje objavljene), no od sada tome više neće biti tako.

ss

Kako navode iz Instagrama mnogobrojni korisnici u prosjeku na dosadašnji način prikazivanja objava „izgubi“ odnosno ne vidi oko 70% sadržaja Instagrama ali to će se od sada promijeniti. Instagram je počeo s implementacijom algoritma koji će korisnicima prikazivati pri vrhu sadržaj koji njih zanima a ne posljednje objave kao i do sada. Sustav će „odlučivati“ koji sadržaj korisnik želi vidjeti na temelju njegovih „pretplata“ te će isti biti dostupan uvijek pri samom vrhu.

ss33

Osim toga postepeno kreće i razvoj algoritma i načina prikazivanja sadržaja za plaćene sadržaje, mnogim tvrtkama te obrtima koji imaju Instagram profile, što će rezultirati kvalitetnijim te jednostavnijim prikazivanjem njihovih plaćenih sadržaja, samim korisnicima.


Vezani članci:

Usredotočimo se na fotografije – novim Instagram logom

Huawei P9 – u našim je rukama

Skrivena igrica na Facebook Messengeru

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Tajvanski dobavljači tehnologije napreduju na AI poslužiteljima zbog velikog rasta u lipnju

Prema podacima koje je prikupio Nikkei, vodeći tajvanski dobavljači čipova i tehnoloških uređaja bilježe snažan …