18 srpnja, 2024 9:04 am

Marija Felkel imenovana članicom Uprave za ljudske resurse

Marija Felkel

Nadzorni odbor Hrvatskog Telekoma na današnjoj je sjednici imenovao Mariju Felkel članicom Uprave za ljudske resurse, na razdoblje od tri godine, s početkom od 18. siječnja 2016.

Marija Felkel diplomirala je na Pravnom Fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1998. godine. Karijeru je započela u Ministarstvu unutarnjih poslova u području radnih odnosa policijskih službenika, a od 2004. godine karijeru nastavlja u Siemens grupi, na rukovodećim poslovima upravljanja ljudskim resursima.

Davor Tomašković, predsjednik Uprave i glavni direktor, izjavio je: „S velikim zadovoljstvom pozdravljam imenovanje Marije u Upravu, posebice jer se radi o menadžerici koja ima bogato iskustvo u području ljudskih resursa, od toga preko deset godina u međunarodnoj kompaniji te je prošla sve menadžerske pozicije, od rukovoditeljice upravljanja kadrovima do direktorice ljudskih resursa i stekla iskustvo u sudjelovanju i vođenju širokog raspona projekata unutar ljudskih resursa.”

Kako je već objavljeno, 16. prosinca 2015., u sastav Nadzornog odbora ulazi g. Mark Stehle, izabran članom Nadzornog odbora na ovogodišnjoj Glavnoj Skupštini održanoj 29. travnja 2015. godine, umjesto dr. Ralpha Rentschlera čiji mandat istječe 15. prosinca 2015. godine.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

LG predstavio prvi providni bežični TV

Na ovogodišnjem CES sajmu kompanija LG je predstavila prvi prozirni  i  bežični OLED televizor na …