15 srpnja, 2024 10:34 pm

Lufthansa izvršava kartu iz 2018 planova za IFC- WiFi u svim avionima

Lufthansa je odavno jedan od pionira u pružanju putničkih letova (IFC) putnicima. Bio je to jedan od prvih, ako nije prvi koji je to učinio.

Međutim, kao jedan od pionira na ovom području, zrakoplovna tvrtka definitivno ne želi opustiti na svojim lovorima. 2018. godine glavni cilj Lufthansa je povezivanje A320 obitelji, ovisno o dostupnosti zrakoplova. To vrijedi i za Austrian Airlines i Eurowings. “Trenutačno, FlyNet (naše IFC usluge) dostupan je na 27 zrakoplova u sklopu obiteljske flote A320”, izjavio je za GCA Link Thomas Laxar, voditelj sadržaja i portala povezanosti u zrakoplovu u Lufthansa Group Hub Airlines. “Svakodnevno nastavljamo opremiti sve više i više zrakoplova s ​​internetom, a do kraja 2018. godine svi će naši A320 obiteljski zrakoplovi pružiti putnicima na povezanost.”

Jedan od velikih izazova za bilo koju zrakoplovnu tvrtku prilikom dovođenja tih usluga putnicima je li koji poslovni model koristiti i treba li ponuditi usluge besplatno. Na temu, Laxar je rekao: “U partnerstvu s našim partnerima povezanosti, dogovorili smo uspostavu odbora koji redovito raspravljaju o točkama kao što su povratne informacije korisnika, performanse i nove tehnologije, kao i razvoj tržišta. Sve su strane predane pružanju proizvoda koji je uvijek konkurentan i s obzirom na izvedbu i cijenu. Pitanja o tome hoćemo li nastaviti naplatu za internetsku uslugu dugoročno će odgovarati odborima u dogledno vrijeme. U svakom slučaju, mi ćemo osigurati da damo proizvod koji odgovara potražnji na tržištu. “

Danas, Lufthansa paketi na svojoj kratkoj letnoj floti uključuju svoju FlyNet Message uslugu ograničenu na 150 kbps u smislu brzine, FlyNet Surf do 600 kbps i FlyNet Stream do 15 Mbps. Sve veća potražnja za širinom pojasa zahtijeva kontinuirano ulaganje u nove tehnologije povezivanja, izjavio je Floris Reimbold, voditelj zabavne tehnologije i tehnologije povezivanja u letu na Lufthansa Group Hub Airlines.

Zračni prijevoznik radi na nizu različitih inicijativa kako bi pružio bolje usluge putnicima. To uključuje ponudu besplatnog FlyNet portala s brojnim uslugama za angažiranje putnika. Na primjer, Lufthansa nudi savjete o odredištu, kao što su deset glavnih znamenitosti za posjet, restorane, shopping i noćne životne preporuke.

Radi na davanju ažurnih informacija o stvarima kao što su status leta, rebooking i status prijave. Lufthansa također pruža uživo TV kanale na dugim prugama i partneri s digitalnim sadržajem i pružateljima usluga kako bi poboljšao svoje ponude. Cilj mu je stvoriti besprijekoran doživljaj putovanja nudeći sličnu uslugu u obje svoje kratke i dugotrajne flote. Jedan od ostalih načina na koji zrakoplovna tvrtka želi poboljšati svoju uslugu jest stvoriti bolje mogućnosti plaćanja za kupce, uključujući korištenje PayPala, partnera u roamingu, kao i tradicionalne opcije kreditne kartice. Ključ kao i uvijek s ovim uslugama je ponuditi pouzdanu širokopojasnu vezu, a to će i dalje biti ključno za Lufthansu.

Laxar je rekao da je želja Lufthansinog putnika da ostane povezana u svakom trenutku “stalno raste”, ali da pružanje iskustva povezanosti “baš kao kod kuće” na brodu, a možda i jednostavno sondiranje pravi je izazov za cijelu industriju. “U skladu s bilo kojim drugim industrijama, digitalizacija i kupca centrizam je ključ uspjeha. “Neki su zračni prijevoznici na dobrom putu, ali čak i oni moraju biti oprezni s obzirom na brzinu promjene u digitalnom svijetu”, dodao je Reimbold.

IFC usluge su vitalni dio Lufthansinog plana puta koji ide dalje. “Tržište za IFC usluge i dalje će imati važnost, jer je veza između zrakoplova jedan od ključnih pokretača digitalizacije u zrakoplovnoj industriji. Lufthansa se zalaže za razvoj tehnologije sljedeće generacije kako bi dodatno ojačala našu inovativnu i vodeću ulogu u ovom području “, rekao je Reimbold.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Kanal za ljubitelje prirode Ambience TV na Bulgaria Sat 1.9E

Na satelitu Bulgaria Sat 1(1.9E) na kapacitetu bugarskog provajdera Neosat startovao je sa radom novi …