18 srpnja, 2024 9:32 am

LG za samo tri modela osigurao Android 6.0?

Autor: Nino Krstačić

g2

Posljednjih nekoliko dana svjedoci smo natpisa kako mnogi proizvođači pametnih telefona izbacuju popise dostupnosti posljednje inačice Android mobilne platforme. Nakon što je u javnost dospio popis HTC uređaja te nakon što smo mi pisali o dostupnosti Androida 6.0 Marshmallow za Motorola pametne telefone, red je došao da se dotaknemo i LGa. Ako je suditi prema posljednjim informacijama ovaj Južno Korejski proizvođač pametnih telefona osigurao je dostupnost Androida 6.0 za samo tri svoja modela. Naravno sva tri modela spadaju u sam vrh ponude a jedan je tek predstavljen tržištu, odnosno tek će biti objavljene cijene i dostupnost istog.

Možda i pogađate riječ je o LG V10 pametnom telefonu koji dolazi s predinstaliranim Androidom 5.1 Lollipop. Osim navedenog, Android 6.0 Marshmallow doći će na LG G4 (što je i očekivano) kao i na LG G3 pametne telefone. Upravo bi ova tri modela bila jedina koja će se u skorašnjoj budućnosti moći pohvaliti pokretanjem odnosno korištenjem Androida 6.0 Marshmallow. Sigurni smo kako će sada mnogi korisnici LG G2 kao i ostalih (vrlo vrijednih) LG modela pametnih telefona naći izuzetno iznenađeni odnosno razočarani.

No kažimo kako su ov još uvijek za sada neslužbene objave te sukladno tome podložne su promjenama. Mi se nadamo kako će LG G2 isto tako okusiti Android 6.0 pa i poneki model i srednjeg cjenovne ponude tvrtke LG.

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

34M2C6500

    Pripremite se za izvanredno gaming iskustvo uz impresivnu kvalitetu slike. Novi Philips Evnia 34M2C6500 monitor, obogaćen snažnim …