svibanj 22, 2018 12:20 pm
Početna / AV Multimedija / LG ulaže više u “fleksibilne” OLED TV

LG ulaže više u “fleksibilne” OLED TV

Izvješće u specijaliziranoj publikaciji Large Display Monitor (LDM) kaže da će elektronika u Južnoj Koreji LG uložiti 3,56 milijardi dolara u novu proizvodnu liniju kako bi proizvodili fleksibilna ekrana. LDM kaže da, iako će većina proizvodnje biti za mobilne telefone – i da se natječu s Samsungom – predviđa da se neki od izlaza može usmjeriti na TV ekrane.

LDM sugerira da LG već napravi neke OLED ekrane u svojem velikom Paju objektu, ali vidi da se taj novi izlaz kreće iznad LCD zaslona i da bi vidio dodatni kapacitet – u Paju i drugom pogonu u Gumi – posvećen povećanju kapaciteta.
LDM dodaje da se fleksibilni OLED-ovi smatraju vrhunskim trendom tehnologije zaslona za tržište “sljedeće generacije” – i za pametne telefone i televizore s većim formatom.

LDM kaže: “LG je jedini dobavljač OLED TV ekrana s masovnom proizvodnjom. OLED televizori obično imaju vrhunske vizualne performanse zbog dublje crne razine i višeg omjera kontrasta. 65-inčni OLED TV UHD pozadinski sloj ima tanji (samo 3,9 mm ili manji od 0,2! debljine) i lakši (samo 7,4 kg ili 16 lbs.) Faktor koji omogućuje TV da stane točno na zid, poput pozadine. Ovaj je proizvod dobio i nagradu “Prikaz godine” na sajmu SID tehnologije.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Beyerdynamic Amiron u bežičnoj varijanti

Autor:Darko Brlečić Nakon iznimno supra-slušnih „Aventho Wireless”  slušalica , Beyerdynamic sada nudi circumauralne „Amiron” u …

Centar za postavke privatnosti

Zatvorite svoj račun?

Vaš će račun biti zatvoren i svi će se podaci trajno izbrisati i ne mogu se vratiti. Jesi li siguran?