23 srpnja, 2024 10:56 pm

LG donosi jednostavnu opciju plaćanja na svoje pametne televizore

lg-smart-tv-payment-parnership2

  LG i Paymentwall daju mogućnost developerima da kreiraju aplikacije koje će omogućiti LG-evim pametnim televizorima s operacijskim sustavom webOS da podržavaju više od 140 različitih metoda plaćanja. Ovo partnerstvo pružit će korisnicima jednostavniji pristup plaćenim aplikacijama, filmovima, igrama i još puno toga putem LG-eve intuitivne webOS Smart TV platforme.

lg-smart-tv-payment-parnership1Proširenjem broja tržišta na kojima će se prihvaćati online plaćanja putem LG-evih webOS pametnih televizora, integracija s Paymentwallom će omogućiti korisnicima da uživaju u većem izboru plaćenog sadržaja na globalnoj razini putem LG app storea. Jednostavnim klikom na gumb Buy Now i unosom broja kreditne ili debitne kartice, vlasnici LG-evih pametnih televizora s webOS-om moći će bez poteškoća kupovati online diljem svijeta, bez da se moraju posebno prijavljivati. Vlasnici ovih televizora dobit će i  podršku za plaćanje preko stolnih i prijenosnih računala, tableta te mobilnih uređaja koji koriste QR kodove i druge sigurnosne protokole provjere.

Svestranost platforme webOS čini LG-eve pametne televizore ultimativnim izborom za kupce koji traže veliki izbor zanimljivog sadržaja. LG-eva nova platforma webOS 3.0 donosi široku ponudu sadržaja, uključujući televizijski program uživo, streaming usluge, ali i zabavne igre. webOS je kompatibilan i sa sljedećom generacijom prikaza u 4K Ultra HD razlučivosti te HDR (High Dynamic Range) filmovima i serijama.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Lotoo predstavlja LTTP kao alternativu Bluetoothu

Lotoo je renomirani audio brend osnovan 1999. godine, pod Beijing Infomedia Electronic Technology Co. Njihovi …