18 srpnja, 2024 10:31 am

Leaked Pixel 2 specifikacije pokazuju da Google ima neka iznenađenja u trgovini

Nema sumnje da su Pixel 2 i Pixel 2 XL dva od najočekivanijih pokretača najistaknutijih telefona koji se tek trebaju dogoditi ove godine, a zahvaljujući anonimnom izvoru “upoznati” smo s  Googleovim planovima sada imamo više pojedinosti za nastavak.

Kao što izvještava XDA Developers, izvor kaže da će ove godine zaista biti dva nova Pixel telefona: model od 4,97 inča koji je u velikoj mjeri sličan veličini i izgleda na izvorni telefon i veći uređaj s 5,99 inča koji ide malo dalje od veličine prošle godine Pixel XL.

To je taj veći uređaj, kodnog naziva Taimen, koji zvuči najzanimljivije. Očigledno će se okviri smanjivati, u modelu će se nalaziti  128GB, a LG će biti proizvođač iza 1440p zaslona za telefon, a sve to zvuči zanimljivo.

Kada tri postanu dva

Oba mobitela će imati kamere s jednim objektivom prema izvoru, a oba će uređaja biti opremljena CPU-om Snapdragon 835 i 4 GB RAM-a. To odgovara upravo curenju informacija koje smo do sada čuli.

Čini se kao da je Google ove godine napustio tri različita Pixel telefona s tri različite veličine zaslona – ako su izvori XDA Developers izvori ispravni onda je srednji model prekinut u proizvodnji, ostavljajući standardne i super plus veličine. Izgleda da  je i utičnica za slušalice od 3,5 mm zbog toga što će se izrezati.

Smanjenje također sugerira da će prozorčić stakla na stražnjoj strani većeg telefona Pixel 2 biti manji i neće više pokriti skener otiska prsta, a dizajn za manji model ostaje uglavnom nepromijenjen. Za nekoliko mjeseci trebali bismo točno znati što Google gradi.

 

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Očekuje se da će zabrana OpenAI-ja potaknuti razvoj kineskog LLM-a

Razvoj sustava umjetne inteligencije i popratnih alata služi za unaprijeđenje ljudskog društva I njegove funkcionalnosti. …