18 srpnja, 2024 11:03 am

KLIPSCH CINEMA 1200 I 800

Piše: Darko Brlečić

Američka ikona audio industrije-Klipsch je lansirao dva nova Dolby Atmos Soundbar zvučnička sustava. Modeli nose oznaku Klipsch Cinema 1200 i Cinema 800, te kao takvi zasigurno mogu  ponuditi značajnu nadogradnju na postojeći  televizijski zvuk. Navedeni modeli dolaze u drvenom kućištu što će zasigurno dati notu prirodne elegancije .

Klipsch Cinema 1200 i  800 koriste patentiranu horn-tehnologiju koja se inače  nalazi kod svih Klipsch stereo modela zvučnika. Za ljubitelje dubokih tonova tu je priložen moćan subwoofer. Opremljenost je na zavidnoj razini, te tu nalazimo HDMI eARC i 8K protok s podrškom za Dolby Vision HDR.

Top model Cinema 1200 posjeduje snagu od 1200 watta i radio kao Dolby Atmos 5.1.4 sustav. S njim u paketu dolazi subwoofer s dubokotonskom jedinicom od 12 inča I stereo par stražnjih bežičnih satelita.

Drugi model po snazi Cinema 800 radio kao 3.1 sustav s dekodiranjem  7.1.4 Dolby Atmos. Uz njega u paketu dolazi subwoofer s dubokotonskom jedinicom od 10 inča.

Oba modela posjeduju mogućnost striminga, te su kompatibilni  s Google Assistentom i Alexom. Bluetooth poveznica, Spotify Connect i Airplay 2 se podrazumijevaju. Cijena i dostupnost kod domaćeg uvoznika su nepoznati.

https://www.klipsch.com/

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Nova tehnologija za iFis Zen Can 3 i Zen Blue 3

Tanki uređaji iz serije Zen jedan su od iFi-jevih zaštitnih znakova, čija je namjera postići …

Odgovori