24 srpnja, 2024 1:44 am

Galaxy S6 Edge+ u ružičastoj kombinaciji za Kineze

Autor: Nino Krstačić

p2

Vezani članci: /Recenzija: Samsung Galaxy S6 Edge+ (LINK)/

Nije novitet kako Samsung s vremena na vrijeme svoje aktualne modele predstavi u nekoj „posebnoj inačici“. Tu je praksu ovaj Južno Korejski proizvođač pametnih telefona započeo s modelom Galaxy Note 3 a nastavio na Galaxy S5 te na Galaxy S6 modele. Tako time nije zaobiđen niti Galaxy S6 Edge+.

Upravo je ovaj model (kojeg smo nedavno imali prilike Recenzirati) na Kineskom tlu doživio malu preinaku u obliku pripadajuće boje kućišta. Samsung Galaxy S6 Edge+ od sada je u Kini moguće naručiti i pri ružičastoj boji, što će ostati kao „posebnost“ jer prema navodima nigdje osim u Kini ista boja Galaxy S6 Edge+ modela neće biti dostupna.

https://www.youtube.com/watch?v=lhg6MWlGkLE

Sama cijena te značajke ružičastog modela neće biti drugačije no li je to u odnosu na ostale, već će se samo bojom isti razlikovati.

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Evolucija audio/video surround receivera

Audio/Video prijemnik (AVR) u kućnom kinu Piše: Darko Brlečić Uloga i Funkcija Audio/video prijemnik (AVR) …