28 listopada, 2021 12:29 am

LG Music Flow novi bežični soundbarovi i audio sustav X-Boom

LG X-Boom_CM9960

LG Electronics (LG) je najavio da će na sajmu CES 2016 predstaviti svoje najnovije soundbarove i audio sustave. Kao dio pametnog audio ekosustava Music Flow, novi soundbarovi uvelike unaprjeđuju iskustvo gledanja kućnog kina svojim bogatim zvukom i naprednim postavkama. LG će na sajmu CES predstaviti i svoje najnovije audio sustave X-Boom koji donose niz uzbudljivih novih značajki za bilo koju zabavu ili okupljanje.

LG SH8 i SH7
LG SH8 i SH7

LG-evi novi soundbarovi SH8, SH7 i SH6 potrošačima donose niz mogućnosti te je jednostavno odabrati audio sustav koji je idealan za vlastite potrebe. Svaki soundbar karakterizira elegantan, tanak dizajn koji se uklapa u bilo koje uređenje interijera. Idealni za kućna kina, napredni SH8 i SH7 dolaze s bežičnim subwooferom koji pruža bogate bas tonove koji nadopunjuju zvukovnu sliku. S druge strane, SH6 se sastoji od šest zasebnih pogonskih jedinica zvučnika u jednom soundbaru, a koristi inovativnu strukturu zvučnih kanala koja učinkovito naglašava duboke tonove.

Novi LG-evi soundbarovi za 2016. omogućuju postavljanje jednom tipkom pa je instalacija jednostavna, a osnovne funkcije su dostupne putem daljinskog upravljača. Ovi LG-evi soundbarovi podržavaju tvrtkinu novu značajku Adaptive Sound Control (ASC) uz koju uređaji automatski mijenjaju postavke zvuka kako bi se prilagodili različitim vrstama sadržaja. Uz mogućnosti Bluetooth, Google Cast™ i Auto Music Play potencijal za povezivost još je veći, a tu je i Wi-Fi povezivost pa korisnici mogu automatski izmjenjivati različite vrste sadržaja i metodu povezivanja.

LG X-Boom OM7560
LG X-Boom OM7560

LG će na sajmu CES predstaviti i tri nova sustava X-Boom – dva modela LG X-Boom Solo (OM7560 i OM5560) te CM9960. Modeli X-Boom su potpuna rješenja za zabavu, a pružaju snažan zvuk i bežičnu povezivost. Oba uređaja X-Boom Solo su zapravo sveobuhvatni audio sustavi smješteni u jedinstven zvučnik pa su odlično rješenje za intenzivan zvuk na zabavama i drugim većim okupljanjima. Njihova značajka Sampler Creator korisnicima omogućava snimanje zvuka na pametnim telefonima i bežično prenošenje na X-Boom, odakle se taj zvuk može prenijeti na digitalni soundboard koji DJ bira dodirom tipke. Sva tri uređaja imaju ručicu Party Thruster uz koju korisnici mogu stvarati light show u više boja koji će biti savršeno sinkroniziran sa zvukom.

„Zahvaljujući seriji Music Flow, LG je iznimno uspješan u ostavljanju traga u audio segmentu“, rekao je Brian Kwon, predsjednik Uprave kompanije LG Electronics Home Entertainment. „Naši najnoviji soundbarovi i audio sustavi X-Boom predstavljaju odličnu priliku za LG da privuče pozornost na svoje napredne audio proizvode na najvećem svjetskom sajmu potrošačke elektronike.“

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Shanling EA5

Desktop Hi-Fi sustav za ljubitelje minimalizma po prostornom zauzeću. Hi-Fi sustava ima raznih oblika, dizajna …