25 srpnja, 2024 5:55 pm

Epl uklonio lažnu aplikaciju Threads

Kompanija Epl je uklonila lažnu aplikaciju Threads sa Epl prodavnice u Evropi. Lažna aplikacija je bila među vodećima u preuzimanju besplatnih aplikacija i suspendovan je nalog programera SocialKit LTD i uklonjene su sve njegove aplikacije. Lažnu aplikaciju aplikaciju je primietio istraživač Mask koji je vest  napisao na Tviteru.

Threads ima više od 100 miliona preuzimanja otkako je Meta napravila aplikaciju.Ali Meta Threads nije dostupna u Evropskoj uniji gde je 27 zemalja sa 448 miliona ljudi, zbog strogih zakona EU o privatnosti.

Lažna aplikacija  je najviše skinuta u evropskim državama : Nemačkoj, Holandiji i Švajcarskoj.Prava aplikacija Treds zauzima drugo mesto u  besplatnim aplikacijama u SAD. Hakeri su postavili čak 700 lažnih sajtova za skidanje ove aplikacije.

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Novi miniLED gaming monitor stigao je u liniju proizvoda Philips Evnia.

  Philips Evnia 32M2N6800M  dolazi s nizom značajki koje poboljšavaju iskustvo svakog gamera. Osim 31,5-inčnog IPS panela …