24 srpnja, 2024 1:25 am

Canon predstavlja imagePROGRAF PRO-1000

Canon imagePROGRAF PRO-1000

Canon predstavlja imagePROGRAF PRO-1000, novi profesionalni fotopisač osmišljen za škole dizajna i umjetnosti, grafičke umjetnosti, dizajnere i profesionalne fotografe. Opremljen naprednim tintnim sustavom u 12 boja zasnovanim na pigmentnim tintama te novom ispisnom glavom širine 1,28 inča (3,25 cm) i novim ispisnim mehanizmom, imagePROGRAF PRO-1000 daje otisak izuzetne kvalitete na veličinama do formata A2 za otprilike samo šest minuta[i]. Nova značajka Crystal-fidelity osigurava da se fotografije zabilježene Canonovim fotoaparatima EOS ispisuju iznimno vjerno. Bežična veza i mogućnost povezivana s uslugama u oblaku korisnicima daju slobodu da ispisuju s velikog broja uređaja i iz različitih popularnih aplikacija.

Profesionalni ispis visoke kvalitete

Koristeći jedinstven sustav s 12 pigmentnih tinti, imagePROGRAF PRO-1000 daje otisak iznimne kvalitete s proširenim gamutom boja. Nova serija tinti LUCIA PRO uključuje fotocrnu, mat crnu, sivu i fotosivu te u suradnji s posebnom tintom Chroma Optimizer osigurava ispis monokromatskih fotografija profesionalne kvalitete s povećanom gustoćom crne boje i ujednačenim sjajem. imagePROGRAF PRO-1000 pomaže korisnicima i da stvore otiske s glatkim prijelazima i smanjenom zrnatošću, otporne na brončani efekt.

Canon imagePROGRAF PRO-1000 black&whiteKorištenjem novog sustava za obradu slike L-COA PRO, imagePROGRAF PRO-1000 osigurava ispravnu ravnotežu i miješanje tinti, s preciznim smještanjem tintnih kapljica da bi ispisao profesionalne fotografije optimalne kvalitete. Za još veću kvalitetu pisač može prihvatiti slikovne podatke visoke razlučivosti do 1200 tpi kao odgovor na sve veći broja piksela u digitalnim fotoaparatima koji se danas nalaze na tržištu. Ta značajka zaslužna je za glatke, tanke crte prilikom ispisa.

Mogućnošću izbora između 17 vrsta papira s ICC profilima koje je odobrio Canon, uključujući sjajni (glossy), polusjajni (semi-glossy) i mat (matte), novi pisač korisnicima daje slobodu da izaberu papir koji odgovara njihovim umjetničkim zahtjevima. Pisač također podržava ispis na pojedinačne listove formata A2, stvarajući otisak visoke kvalitete širine do 42 cm.

Trenutna integracija i poboljšano povezivanje

imagePROGRAF PRO-1000 omogućuje profesionalnim korisnicima da upotrijebe Canonov dodatak Print Studio Pro i brzo ispisuju iz velikog broja naprednih programskih paketa za uređivanje fotografija kao što su Adobe Photoshop i Lightroom. Uz pomoć niza različitih mogućnosti povezivanja imagePROGRAF PRO-1000 korisnicima omogućuje da bežično ispisuju s velikog broja uređaja, uključujući prijenosnike, stolna računala, tablete, pametne telefone i fotoaparate. Podrška za ispis iz oblaka omogućuje izravan ispis fotografija smještenih na popularnim servisima kao što su Dropbox i Google Drive. Integriranjem u postojeće profesionalne radne tokove imagePROGRAF PRO-1000 olakšava fotografima precizno i učinkovito ispisivanje njihovih fotografija.

Zahvaljujući smanjenoj ispisnoj glavi i optimiziranim unutrašnjim dijelovima, imagePROGRAF PRO-1000 nevjerojatno je kompaktan i zauzima manje mjesta od tradicionalnih pisača velikog formata. Dimenzija oko 723 x 433 x 285 mm, bez obzira na to što koristi 12 tintnih spremnika, pisač je savršen za stolnu upotrebu u studiju ili malim učionicama.

Novi imagePROGRAF PRO-1000 bit će dostupan širom Europe početkom 2016. godine kao prvi u novoj Canonovoj seriji profesionalnih pisača.

imagePROGRAF PRO-1000 – najvažnije značajke:

  • Podignite svoje fotografije na novu razinu profesionalnim ispisom u boji
  • Ispis velikog formata, do A2, u vrhunskoj kvaliteti
  • Vjerna reprodukcija boja i detalja vaših fotografija prilikom ispisa
  • Povežite se uz pomoć bežične veze i ispisa iz oblaka
  • Pojednostavnite svoje radne tokove uz dodatak Print Studio Pro

[i] Kada se koristi papir Canon Photo Paper Pro Platinum i otisak ima margine

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Tajvanski dobavljači tehnologije napreduju na AI poslužiteljima zbog velikog rasta u lipnju

Prema podacima koje je prikupio Nikkei, vodeći tajvanski dobavljači čipova i tehnoloških uređaja bilježe snažan …