23 srpnja, 2024 10:31 pm

Canon osvježava ponudu svojih jeftinijih višefunkcijskih pisača novim skenerima L24e i L36e

 

Canon Europe objavljuje da će njegovi najprodavaniji pisači velikog formata imagePROGRAF MFP 770 / imagePROGRAF MFP 670 dolaziti u kombinaciji s novim skenerima L36e/L24e radi još bolje upotrebljivosti i učinkovitosti. Novi su uređaji savršeni za razna manja okruženja, uključujući građevinska poduzeća, dizajnerske i reprografičke urede, obrazovanje i maloprodaju, jer nude jednostavnu izravnu izradu kopija velikog formata bez računala. Poboljšani modeli od rujna 2017. zamijenit će prodajne hitove iPF770 MFP L36 i iPF670 MFP L24.

iPF770 MFP L36e i iPF670 MFP L24e nude brzu obradu velikog broja dokumenata po vrlo konkurentnim cijenama. Dio njihova robusnog i elegantnog dizajna sada je i intuitivna dodirna ploča skenera s praktičnim sučeljem, pa za brzo i jednostavno kopiranje nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo.

Hiroaki Shirakawa, voditelj odjela za upravljanje LFP proizvodima u Canonu Europe, komentirao je: “Canon nastoji shvatiti specifične zahtjeve i bolne točke svojih korisnika te odgovoriti na njih učinkovitim rješenjima koja zadovoljavaju njihove potrebe. Skeneri L36e i L24e nisu samo dovoljno maleni i lagani da bi bili savršeni za manje, agilne tvrtke, nego ih je i istinski lako koristiti.

Druge glavne prednosti uključuju savršenu dosljednost boja i jasne slike zahvaljujući sustavu tinti s pet boja utemeljenom na pigmentima i bojilima s obnovljenim spektrom boja. Oba uređaja imaju i funkcije skeniranja na mrežu te skeniranja na USB kako bi se na najmanju moguću mjeru svela potreba za autorizacijom zadataka preko povezanog PC-ja. Načini rada za skeniranje i kopiranje mogu se prilagoditi, od postavke „skica“ do najbolje kvalitete, radi ispisa tehničkih crteža, postera velikog formata ili materijala za učenje. Istovremeno su dostupne postavke za jednostavnu prilagodbu za CAD okruženja kojima je potreban ispis sitnih detalja.

Unaprijeđeni uređaji sada su kompatibilni sa softverom SmartWorks MFP Lite radi veće praktičnosti i posve upotrebljivi u modernim radnim okruženjima zahvaljujući integraciji s oblakom putem značajke Direct Print & Share.

“Upotrebljivost i učinkovitost kvalitete su koje žele sve ambiciozne tvrtke“, zaključio je Hiroaki Shirakawa. “Bilo da se jedan uređaj zajednički koristi u malim radnim grupama za kopiranje ili ispis crteža ili se pak koristi za stvaranje POP postera velikog formata i materijala za učenje, sigurni smo da će naša unaprijeđena ponuda cjenovno pristupačnijih uređaja omogućiti lako i praktično skeniranje i kopiranje na velikim formatima te zadovoljiti potrebe svih korisnika iz takvih djelatnosti.”

Novi iPF770 MFP L36e i iPF670 MFP L24e bit će dostupni u regiji EMEA koja uključuje i Europu od rujna 2017.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Tajvanski dobavljači tehnologije napreduju na AI poslužiteljima zbog velikog rasta u lipnju

Prema podacima koje je prikupio Nikkei, vodeći tajvanski dobavljači čipova i tehnoloških uređaja bilježe snažan …