18 srpnja, 2024 9:07 am

Božićna ponuda HT-a

T-HT_logo.ai

Božićna ponuda HT-a: vrhunski smartfoni po sniženim cijenama

  • Svi korisnici Hrvatskog Telekoma, privatni i poslovni, u promotivnom razdoblju mogu već za 175 kuna mjesečno dobiti Plan tarifu s odličnim smartfonom i najbržim 4G mobilnim internetom
  • Izvrsni mobilni uređaji HTC 610 i Huawei Ascend G6 dostupni su već od 18 kuna u tarifi Plan za surfanje L. Dodatno su snižene i cijene uređaja za postojeće korisnike, pa se tako iPhone 5S 16 GB može dobiti već za 1198 kuna
  • U fiksnom dijelu Božićne ponude, HT nudi vrhunski 10-inčni tablet Samsung Galaxy Tab 4 LTE u MAXobitelj paketu za samo 19 kuna odmah i 20 kuna mjesečne rate uz ugovor na 24 mjeseca

U promotivnom razdoblju uoči Božićnih i novogodišnjih blagdana Hrvatski Telekom nudi svim novim i postojećim korisnicima niz popusta i akcija. Uz niže cijene paketa usluga, Božićna ponuda HT-a uključuje i vrhunske uređaje većih zaslona i najbrži 4G internet na hrvatskom tržištu.

U mobilnom dijelu Božićne ponude ističu se uređaji HTC 610 i Huawei Ascend G6, koji se mogu u webshopu dobiti za samo 18 kuna u Planu za surfanje L, te Sony Z3 Compact za 398 kuna u Planu za zabavu XL. Tako svi korisnici HT-a, uključujući i poslovne, u promotivnom razdoblju mogu već za 175 kuna mjesečno mogu dobiti Plan tarifu s odličnim smartfonom i najbržim 4G mobilnim internetom. Svaki kupac u webshopu (www.hrvatskitelekom.hr) na poklon dobiva i prijenosni punjač.

Dodatno su snižene i cijene uređaja za postojeće korisnike, pa se tako iPhone 5S 16 GB može dobiti već za 1198 kuna, Sony Xperia Z3 za 398 kuna, a Samsung Core LTE i Huawei Ascend P7 za samo 18 kuna.

Uz niže cijene uređaja, HT-ova Božićna ponuda donosi i povoljnije tarife. Tako korisnici koji u promotivnom razdoblju prijeđu s bonova na pretplatu, uz kupnju uređaja na rate, i odaberu Plan za surfanje L plaćaju samo 105 kuna mjesečno, uz 40 kuna za novi uređaj. Novi korisnici koji odaberu Plan za zabavu XL u promotivnom će razdoblju moći kupiti novi uređaj uz mjesečnu naknadu od 155 kuna i 100 kuna za uređaj.

Također, HT nudi vrhunski 10-inčni tablet Samsung Galaxy Tab 4 LTE u MAXobitelj paketu za samo 19 kuna odmah i 20 kuna mjesečne rate uz ugovor na 24 mjeseca. Korisnici koji iz druge mreže pređu u HT mrežu, uz fiksne usluge za samo 100 kuna mjesečno mogu odabrati novu mobilnu tarifu za neograničenu komunikaciju u MAXobitelj paketu. Ostale pogodnosti MAXobitelj paketa uključuju neograničenu komunikaciju unutar obitelji, vrhunski TV sadržaj, najbrži neograničeni internet i neograničene razgovore kod kuće i vani.

Svi korisnici Ultra MAX paketa u Božićnoj akciji mogu kupiti atraktivne uređaje Samsung Galaxy Tab 4 LTE za samo 99 kuna, a korisnici MAX2 i MAX3 paketa za 399 kn uz 50 kn mjesečne rate za ugovor na 24 mjeseca ili smartfone Samsung Galaxy Young 2 već od 9 kuna.

MAXtv To Go u promotivnom razdoblju također nudi 50 posto nižu mjesečnu naknadu za prvih šest mjeseci, uz ugovor na 12 ili 24 mjeseca, odnosno atraktivni TV programi mogu se gledati za 12,50 kn mjesečno.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

LG predstavio prvi providni bežični TV

Na ovogodišnjem CES sajmu kompanija LG je predstavila prvi prozirni  i  bežični OLED televizor na …