24 srpnja, 2024 2:37 am

Besplatno skidanje igrice GTA V do 21.svibnja

Nakon osam sati pada platforme Epic Games, online prodavnica igara ponovo radi, pa svi oni koji žele, moći da preuzmu igricu GTA V besplatno. Vveliki broj korisnika  je u trenutku želeo besplatno da preuzme ovu igru pa je došlo do blokiranja platforme.Epic Games je objavio da će svi oni koji žele moći da preuzmu  GTA V  besplatno, do 21.svibnja (maja). Do početka akcije skoro niko nije znao o kojo igri se radi,pa je Epic na svom  Twitter profilu objavio da je u pitanju GTA V.

Čim je dozvoljeno besplatno skidanje ove igrice zbog prevelikog broja preuzimanja igre platforma je pala i prestala sa radom.Većinu ljudi je zanimalo kakav je to premium paket GTA V koji je Epic spremio da podeli besplatno.U pitanju je njihov  poklon svim gejmerima koji vole da igraju naslove Grand Theft Auto. U sklopu akcije dobićete GTA V sa kampanjom, Grand Theft Auto Online sa  postojećim dodacima, upgradeom i sadržajem. Dobićete  i Criminal Enterprise Starter Pack, koji će na vaš profil dodati nove sadržaje, ali i 1,000,000 dolara bonusa keša za GTA Online. Postoji samo jedan uslov da biste preuzeli ovu igru, to je da imate profil na Epic Store-u, i da ste implementirali dvofaktorsku autentifikaciju na svom nalogu.

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Tajvanski dobavljači tehnologije napreduju na AI poslužiteljima zbog velikog rasta u lipnju

Prema podacima koje je prikupio Nikkei, vodeći tajvanski dobavljači čipova i tehnoloških uređaja bilježe snažan …