19 travnja, 2024 8:11 am

Humax sa novim UHD 4Tune+ satelitskim prijemnikom

 Humax tune+

4K satelitski prijemnik maksimalno opremlje i po konkurentnoj cijeni. 4K satelitski prijemnici su trenutno rijetki na tržištu i  imaju visoku cijenu. S novim satelitskim prijemnikom Humax UHD 4Tune + koji vjerojatno dolazi u narednih mjesec dana kao novi 4K SAT prijemnik bit će po prisupačnijoj cijeni od trenutne konkurencije, 299 eura na tržištu.

Uz preporučenu maloprodajnu cijeni od 299 planiranih Eura je prvi 4K satelitski prijemnik od Humax pod nazivom UHD 4Tune + pravi izazov za natjecanje. Također uz njega dobivate HD + paket programa na dvanaest mjeseci. Tu se nalazi CI + utor za dodatne pay-TV usluge, USB, WiFi, Bluetooth te druge konekcije za povezivanje.

Hard disk u ovom modelu nije integriran, ali kako nam govori proizvođač može se lako nadograditi sa prijenosnim hard diskom od 2,5″.(www.sat-multimedia.com) Osim toga, bi trebao raditi kao SAT>IP server i poslužiti Satelitsku TV u sobama bez SAT priključaka i na uređajima bez tunera kao što su smartphoni i tableti. Integrirani Quad-tuner omogućava četiri paralelna TV prijenosa uživo za TV, snimamnje i streaming.

 

Izvor:www.humaxdigital.com

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

DreamBox se vratio!

Autor: Andrija Jovićević DM520 for DVB-S2/C/T2 (H.265 support) i IP  Dvje godine Dreamboxa nije bilo …