24 srpnja, 2024 3:07 pm

Samsung Galaxy S7 Active – pri prvim fotografijama?

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

ac3

Ne tako davno pisali smo o navodnom dolasku Samsung Galaxy S7 Active modela. Radi se o Galaxy S7 modelu kojem smo imali prilike isprobati (Recenzija), no upravo „Active“ pridjev donosi posebnost. Svi znamo odnosno poznato nam je kako modeli Samsung Galaxy S pametnih telefona, da budemo precizniji Galaxy Active serija započela je s modelim S5 Active a nastavila se s S6 Active. Kako to obično biva ista će se i nastaviti s Samsung Galaxy S7, odnosno imati će ime Galaxy S7 Active.

Dizajn nadolazećeg S7 Active modela ne bi se trebao u mnogočemu razlikovati od „običnog“ Galaxy S7 modela. Prednja strana biti će skoro pa ista kao i kod Samsung Galaxy S7. Jedina razlika biti će „Home“, „Back“, Multi-Task“ tipke koje će prema svemu sudeći biti malo izraženije, no što je to slučaj kod Galaxy S7 modela. Stražnja strana Galaxy S7 Active, nalikovati će prošlogodišnjem Galaxy S6 Active modelu. Biti će dodatno „zaštićena“ kućištem koje će biti čvršće te robusnije. Znamo kako Samsung Galaxy S7 kao i Galaxy S7 Edge po prvi puta dolaze s IP68 certifikatom. Upravo će on pri Galaxy S7 Active modelu biti dodatno ojačan te dodatno osnažen za sada prema svemu sudeći 810G certifikatom, koji je sinonim za čvrstoću vojne opreme.

Osim ovog detalja i unutrašnje značajke trebale bi biti posve identične onima kod Samsung Galaxy S7 te S7 Edge modela. Snapdragon 820 kao i 4GB radne memorije samo su neki od značajki koje će dolaziti s Samsung Galaxy S7 Active modelom. Naravno ne smijemo zaboraviti niti Android 6.0.1 Marshmallow kao i TouchWiz korisničko sučelje a sve to pomno upakirano u „Active“ kućište. Navodi kazuju kako će prvi pružatelj mobilne usluge koji će u ponudu uvrstiti Samsung Galaxy S7 Active biti Američki AT&T. Dok za sada ne znamo kada će to biti, odnosno po kojoj bi se cijeni ova „Active“ izvedenica mogla pojaviti na tržištu. Nadamo se kako će to biti u što skorije vrijeme.


Vezani članci:

Samsung Galaxy A4 dolazi na Indijsko tržište?

Samsung Galaxy C7 donosi koji detalj više

Samsung Galaxy Note 6 (Edge) dolazi što prije

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Tajvanski dobavljači tehnologije napreduju na AI poslužiteljima zbog velikog rasta u lipnju

Prema podacima koje je prikupio Nikkei, vodeći tajvanski dobavljači čipova i tehnoloških uređaja bilježe snažan …