23 srpnja, 2024 11:50 pm

OnePlus X neće doživjeti svojeg nasljednika kažu iz tvrtke

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

xx2

OnePlus 3 predstavljen je te se mnogi IT/ICT portali bave njegovim značajkama i mogućnostima. No mi shodno time informacijama želimo kazati još jednu koja se isto tako dotiče Kineske tvrtke „OnePlus“. Naime svi se dobro sjećamo OnePlus X pametnog telefona koji je javnosti predstavljen krajem 2015, godine. Isti je naime bio srednji-razred ove tvrtke, odnosno donosio značajke i mogućnosti srednje-klase po isto tako razumnoj i prihvatljivoj cijeni. Upravo se u posljednje vrijeme za taj OnePlus X podignula velika prašina i interes, jer je u javnost dospjela informacija kako OnePlus tvrtka radi na nasljedniku „X“ modela.

Ipak tome nije tako te su i iz same tvrtke odlučili to demantirati. Sam CEO Pete Lau naveo je kako tvrtka ne radi niti razmatra nasljednika OnePlus X modela. Već se okreće OnePlus One, 2, 3 seriji uređaja, odnosno samim flagship modelima, po kojima je OnePlus postala i poznata. Druga stvar s kojom se u OnePlus tvrtki žele pozabaviti jest bolja pozicioniranje OxygenOS platforme. Tako makar za sada ističu iz OnePlus tvrtke.


Vezani članci:

Sony Xperia X – srednji razred ide ka vrhu

Huawei MediaPad M2 [Pristigao]

Google Tango s tri nova video-zapisa

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Tajvanski dobavljači tehnologije napreduju na AI poslužiteljima zbog velikog rasta u lipnju

Prema podacima koje je prikupio Nikkei, vodeći tajvanski dobavljači čipova i tehnoloških uređaja bilježe snažan …