18 srpnja, 2024 9:22 am

Sony je lansirano novi USB Type-C™

 Sony USM64CA1_3

S novom USB CA1-serijom iz Sonyja super-brzo pohranite i do 64GB datoteka

USB 3.1 Gen1 CA1-serija pruža najnoviji USB standard Type-C™ i A, kombinirajući brzinu prijenosa od 130 MB/s, s izdržljivošću i dizajnom, za brži i pametniji prijenos datoteka. Idealan je za fotografije, glazbu i video, ali i druge podatke koji Vam trebaju na putu, ili pak za prijenos između Vaših Andriod i Mac uređaja poput pametnih telefona i tableta.

USM32CA1_2Novi USB zasigurno će zadovoljiti sve vaše potrebe za dodatnim prostorom za pohranu, uključujući Android tablete i OS računala. Kako se tržište USB-a kontinuirano razvija Sony ima rješenje za pohranu koje će osigurati da ne izgubite Vaše datoteke prilikom prijenosa na druge uređaje. USB 3.1 Gen1 CA1-serija koristi dupli priključak, uključujući novi Type-C™ USB standard i Type-A, kako bi proširila iskoristivost uređaja. Elegantni konektor je dizajniran kako bi pristajao u više uređaja, kao što su pametni telefoni, ali je i dovoljno robustan za priključivanje na tablete ili laptope. Kompatibilan je s Windows, Macintosh, Andriod i Chromebook uređajima koji su opremljeni Type-C™ i Type-A priključcima, te tako omogućuje brzo dijeljenje i pohranu sigurnosnih kopija.

Praktičan dizajn ga čini iznimno lakim za transport Vaših datoteka kad god Vam zatrebaju. Elegantan i malen dizajn čini ga Vašim idealnim suputnikom, čime se izbjegavaju dodatni uređaji i zaštitne maske.

USM-CA1 dostupan je s 16/32/64GB prostora i bit će dostupan u Europi od veljače 2016. godine.

Šta je USB Type-C ili USB 3.1:

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

34M2C6500

    Pripremite se za izvanredno gaming iskustvo uz impresivnu kvalitetu slike. Novi Philips Evnia 34M2C6500 monitor, obogaćen snažnim …