24 srpnja, 2024 3:05 am

Samsung Galaxy J3 dobio FCC certifikat

Autor: Nino Krstačić

J2

Ranije ove godine pojedini IT portali navodili su potencijalne specifikacije nadolazećeg Samsung Galaxy J3 pametnog telefona. Kao što i samo vrlo vjerojatno i znate riječ je o nadolazećem predstavniku Galaxy J serije, odnosno pripadniku početnog tržišnog razreda.

Koji svojim specifikacijama i značajkama neće pružiti pak flagship ili iskustvo srednjeg cjenovnog razreda, no ipak će koristiti pri osnovnim zadaćama pametnog telefona. Samsung Galaxy J3 dolazit će s brojem: SM-J3109, odnosno biti ću u mogućnosti koristiti Internet putem 2G,3G, Wi-Fi ili pak LTE načinu rada.

Zaslon od 5“ te s HD prikazom biti će sasvim dostatni za svakodnevni rad. Unutrašnjost Samsung Galaxy J1 pametnog telefona biti će upotpunjen Snapdragon 410 chipsetom kao i četvero-jezgrenim Cortex-A53 procesorom.

Interna memorija raspolagati će s 8GB, do će ona radna donositi za današnje prilike izuzetno „malih“ 1GB. Samsung Galaxy J3 kada se govori o kameri pružati će 8MP pri primarnoj odnosno 5MP s sekundarnom kamerom. Samsung Galaxy J3 će osim korisničkog sučelja TouchWiz, koristiti i Android mobilnu platformu pri inačici 5.1.1 Lollipop.

Dobivanje FCC certifikata ukazuje na to kako će pripadajući pametni telefon, uskoro biti pušten u proizvodni proces, odnosno naći će se na policama trgovina.

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Tajvanski dobavljači tehnologije napreduju na AI poslužiteljima zbog velikog rasta u lipnju

Prema podacima koje je prikupio Nikkei, vodeći tajvanski dobavljači čipova i tehnoloških uređaja bilježe snažan …