24 srpnja, 2024 2:53 am

Premijer liga BIH narednih 5 godina na Arena Sport

Utakmice Premijer lige Bosne i Hercegovine u narednih pet sezona prenosiće TV Arena Sport. Ugovor su potpisali Vladimir Lučić, direktor Telekoma Srbije, i Adnan Džemidžić, v. d. generalnog sekretara Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (FSBiH). Predsednik FSBIH Vico Zeljković izjavio je : Ovo je  bitan događaj za FSBiH i ligu. Želim se zahvaliti kompaniji Telekom Srbija. Uspeli smo da obezbedimo finansijska sredstva za nastavak aktivnosti koje smo započeli. Veoma smo zadovoljni i učinićemo sve  da budemo dobar partner.”

Arena je nastavila tradiciju koju ima zadnjih 10 godina. Verujem da će saradnja trajati. Trudićemo se da nastavimo da pružamo usluge koje će zadovoljiti publiku”, rekao je Mirza Vilić iz Arene Sport. Još jedna novina je da će Premijer liga BiH od sezone 2024/25 dobiti VAR.

 

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

TVN1 i Nova S prekinule program na 24h

Televizije N1 i Nova S nastavile su da emituju redovan program nakon prekida koji je …