24 srpnja, 2024 2:56 am

Počinje novi reality koji je uzdrmao Europu!

take_me_out_pink

Reality šou IZVEDI ME, ove jeseni na TV Pink

Ova jesen je puna uzbuđenja na ružičastoj televiziji sa emitiraanjem su počele treće sezone najpopularnijih muzičklih takmičenja “Pinkove zvezde” i “Pinkove zvezdice”, ali iznenađenjima tu nije kraj. Naime, 3. studenog sa snimanjem počinje novi reality pod nazivom “Izvedi me”, a ulogu voditelja dobio je Andrija Milošević.

Popularni glumac potvrdio je da će upravo on voditi ovaj hit reality, a iako nije pratio ovaj šou program kada se emitirao u zemljama širom svijeta, ne krije uzbuđenje prije početak snimanja. Kako su prethodnih sezona glavno obiljžje ovog šou programa koji se do sada emitirao u drugim zemljama, bile orgije, pitali smo duhovitog glumca da li to može da se dogodi i na ovim prostorim:  “Pravo da ti kažem, nemam pojma. Što se mene tiče, neka rade šta žele – rekao je Milošević..

Ovaj reality program se u originalu zove “Take me out”, a emitiran je u više od 30 zemalja. Jedan muškarac pokušaće da osvoji naklonost jedne od 30 devojaka na bini. Svaka od njih osvetljena je reflektorom, a nakon što se muškarac predstavi i pokaže svoje kvalitete i sposobnosti, one će odlučiti da li žele da izađu na sastanak sa njim ili ne.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Kraj za 4Music, KISS, Magic TV, The Box, Kerrang na Astra 28,2 E

Na britanskom  tržištu ugašeno je nekoliko muzičkih kanala koji su emitovali slobodno (FTA) na satelitu …