24 srpnja, 2024 2:31 am

Piratski sajt The Pirate Bay,stiže na TV ekrane

Poznati piratski sajt The Pirate Bay, koji je služio za nelegalno preuzimanje filmova, serija, igrica i drugog sadržaja uskoro stiže na male ekrane. Šest epizoda TV drame, koja ima fokus na The Pirate Bay, prikazivaće se od jeseni ove godine. Za produkciju je zadužen B-Reel Films.The Pirate Bay je BitTorrent  koji je korisnicima omogućavao, i još je aktualan “magnetne linkove” ka sadržaju kojem mogu da pristupe  drugi korisnici .Ubrzo nakon osnivanja postao je jedna od glavnih stranica za skidanje nelegalnog sadržaja.

Glavni scenarista Piotr Marciniak opisuje seriju kao “klasičnu priču uspona i padova i kao trajnu priču o generacijskom konfliktu”. Priča se fokusirati na suosnivače The Pirate Baya: Petera Sundea, Fredrik Neija i Gottfrida Svartholma, koji su sajt pokrenuli kao aktivisti protiv autorskih prava.Njih trojica su bili na lošem glasu kao glavni neprijatelja Hollywooda, za petama su  im uvek bili agenti koji se bore protiv piraterije, advokati i Interpol, sve dok nisu proglašeni krivima  u kršenju zakona i povredi autorskih prava i osuđeni su na zatvorsku kaznu Više detalja o početku emitovanja mini serije znaće se do kraja meseca.

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Tajvanski dobavljači tehnologije napreduju na AI poslužiteljima zbog velikog rasta u lipnju

Prema podacima koje je prikupio Nikkei, vodeći tajvanski dobavljači čipova i tehnoloških uređaja bilježe snažan …