18 srpnja, 2024 10:57 am

Nizozemska: Joyne odabire Eutelsat

Joyne, novi višekanalni TV pothvat za nizozemske gledatelje i rekreacijsko tržište zemlje, odabrao je Eutelsat 9B satelit kao svoju platformu kako bi dosegao gledatelje u Nizozemskoj i diljem Europe. Joyne je potpisao višegodišnji ugovor s više transpondera s Eutelsat Communicationsom i priprema se službeno pokretanje 24. srpnja, koristeći Eutelsatov Paris-Rambouillet teleport za uslugu uplinka.

Nova platforma započinje s raznolikom kombinacijom plaćenih i besplatnih kanala s jakim naglaskom na sportu. Bit će obilježena 30 poznatih nizozemskih i međunarodnih kanala, uključujući Fox Sports HD kanale i Discovery Networks Benelux. Korištenje moćne paneuropske zrake na Eutelsat 9B gledateljima moći će primiti DTH uslugu s karticama Conax Contego Cam i sat antenama počevši od 45cm. Također će moći iskoristiti sadržaj u susjednim video susjedima.
Mjesečna pretplatnička mogućnost, koja pretplatnicima daje pristup punom paketu programa Joyne, bit će dostupna od 13 € mjesečno. Joyneova konkurentska ponuda također se temelji na fleksibilnim kratkoročnim pretplatama od jednog mjeseca, za nizozemske gledatelje s drugim domovima i mobilnim kućama, kao i posebnim ponudama za javne prostore u kampovima i barovima.

Hans Brunas, izvršni direktor tvrtke Joyne, rekao je: “Novi brand Joyne predstavlja vezu i zadovoljstvo koje pruža kvalitetna zabava. Naša nova prijedlog bit će prepoznatljiva za kvalitetu televizije, široku prijem u Europi i fleksibilnost u pretplati. S tim je kriterijima u središtu naše ambicije logičan izbor odabrati Eutelsat kao našu satelitsku platformu i veselimo se dugoj suradnji “.

Michel Azibert, glavni direktor za trgovinu i razvoj Eutelsata, dodao je: “Ovaj novi ugovor s Joyne na Eutelsat 9B odražava učinkovitost satelita za ciljanje jezičnih zajednica i proširivanje pristupa premium televiziji pay-tv za mnoge gledatelje koji žele kratkoročni sezonska rješenja. To je prvi korak u partnerstvu s novim europskim igračem koji svojim jezgrom stavlja izvanrednu fleksibilnost “.

https://www.youtube.com/watch?v=Tz3MwWBSvPM&t=92s

 

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Kraj za 4Music, KISS, Magic TV, The Box, Kerrang na Astra 28,2 E

Na britanskom  tržištu ugašeno je nekoliko muzičkih kanala koji su emitovali slobodno (FTA) na satelitu …