25 srpnja, 2024 5:20 pm

LG predstavio prvi providni bežični TV

Na ovogodišnjem CES sajmu kompanija LG je predstavila prvi prozirni  i  bežični OLED televizor na svetu. Nastao spajanjem prozirnog 4K OLED zaslona s LG-evom bežičnom tehnologijom prenosa videa i zvuka, LG SIGNATURE OLED T predstavlja visoki kvalitet slike i performanse LG OLED-a. Ovaj model dobio je pet CES 2024. nagrada za inovacije, među kojima se ističe i posebna nagrada za najbolju inovaciju (Best of Innovation Award).TV ima 72 inča i podržava 4K rezoluciju.

OLED T može biti pozicioniran usred sobe i poslužiti kao pregrada ili naslonjen na prozor bez da ometa pogled. Zero Connect Box, koji koristi najnoviju bežičnu tehnologiju prenosa slike i zvuka, omogućuje korisnicima da svoj televizor postave neovisno o tome gdje se nalaze utičnice i to 8uživaju u čistom okruženju bez kablova.

 

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Kanal za ljubitelje prirode Ambience TV na Bulgaria Sat 1.9E

Na satelitu Bulgaria Sat 1(1.9E) na kapacitetu bugarskog provajdera Neosat startovao je sa radom novi …