18 srpnja, 2024 10:45 am

LG-evi UltraGear gaming monitori

LG-evi UltraGear gaming monitori prvi na svijetu dobili certifikat VESA AdaptiveSync Display

Piše: Darko Brlečić

Gaming monitori UltraGear™ kompanije LG Electronics (LG) (modeli 27GP950 i 27GP850) prvi su na svijetu dobili certifikat VESA® AdaptiveSync Display, koji je pokrenula organizacija Video Electronics Standards Association (VESA). Novi logotip VESA® AdaptiveSync Display pomaže korisnicima kod kupnje jednostavnije identificiranje i uspoređivanje promjenjive brzine osvježavanja (VRR) gaming displeja koji podržavaju VESA-in protokol Adaptive-Sync.

Kako bi dobili certifikat VESA AdaptiveSync Display, LG-evi elitni gaming monitori morali su zadovoljiti iscrpne i rigorozne zahtjeve VESA-ine specifikacije za ispitivanje usklađenosti Adaptive-Sync Displaya (Adaptive-Sync Display CTS), a koriste više od 50 testnih kriterija za uspostavljanje jasnih mjerila za procjenu VRR mogućnosti monitora i prijenosnih računala. Uz visoke brzine osvježavanja, Gray-to-Gray (GTG) brzo vrijeme odziva i nisku latenciju, ova dva UltraGear gaming monitora zadovoljila su, tj. premašila su rezultate testova navedene u VESA-inom novom otvorenom standardu.

LG-evi modeli UltraGear 27GP950 i 27GP850 s certifikatom AdaptiveSync Display pružaju zavidnu razinu vizualnih performansi za besprijekorno iskustvo gaminga. Oba modela zadovoljila su potrebne rezultate na VESA-inom Adaptive-Sync Display CTS-u, uključujući nekoliko ključnih mjerenja kao što su brzina osvježavanja, treperenje zaslona i vrijeme odziva. Ovi 27-inčni  gaming monitori imaju napredne LG Nano IPS panele koji nude visoke brzine osvježavanja i GTG vrijeme odziva od 1 milisekunde, omogućujući fluidno igranje te oštre, čiste slike za PC i konzolne igre.

„VESA Adaptive-Sync Display CTS stvara jasan i dosljedan standard za displej performanse gaming monitora i pomaže korisnicima kod informiranja i donošenja odluke o kupnji”, rekao je Jim Choate, voditelj programa usklađenosti u organizaciji VESA.

„Prvi proizvodi na svijetu koji nose novi logotip AdaptiveSync Display, LG-evi UltraGear gaming monitori pokazali su se izvanrednim u svim primjenjivim testovima.”

„Ponosni smo što je LG UltraGear postao prvi monitor koji je dobio certifikat VESA AdaptiveSync Display”, rekao je Seo Young-jae, viši potpredsjednik i voditelj IT poslovne jedinice kompanije LG Electronics Business Solutions. „S nadolazećim modelima za 2022. godinu, uključujući i UltraGear 27GP95R, ne samo da ćemo zadovoljiti visoke standarde VESA-inih testova performansi, već ćemo također zadovoljiti očekivanja i različite potrebe današnjih korisnika.”

https://www.lg.com

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Očekuje se da će zabrana OpenAI-ja potaknuti razvoj kineskog LLM-a

Razvoj sustava umjetne inteligencije i popratnih alata služi za unaprijeđenje ljudskog društva I njegove funkcionalnosti. …