24 srpnja, 2024 2:25 am

“Fossil” odustao od pametnih satova

Poznati proizvođač satova Fodsil je saopštio da odustaje od proizvodnje pametnih satova. Fossil zvanično izlazi iz poslovanja sa pametnim satovima posle višemesečnih nagađanja o budućnosti svoje linije pametnih satova sa Wear OS platformom, koja je napravila novi model Gen 6 iz 2021. godine.

“Neće biti naslednika Gen 6 linije, ali postojeći Fossil pametni satovi će i dalje dobijati ažuriranja “tokom narednih nekoliko godina”saopštio je portparol kompanije je dodao da  Fossil Grupa  preusmerava resurse kako bi podržala našu osnovnu snagu i ključne segmente našeg poslovanja koji nam i dalje pružaju snažne mogućnosti za rast: dizajniranje i distribucija uzbudljivih tradicionalnih satova, nakita i kožne galanterije pod sopstvenim, kao i licenciranim brendovima.”.

Fossil je u poslednje vreme  ćutao o svojim planovima za pametne satove, nakon nekoliko godina stalne objave,  odluka je razočarala sve koji su očekivali novu seriju Gen 7 satova.Mada su imali problema oko trajanja baterije, Fossil pametni satovi spadaju u jedne od najlepših dizajniranih na tržištu .

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Lotoo predstavlja LTTP kao alternativu Bluetoothu

Lotoo je renomirani audio brend osnovan 1999. godine, pod Beijing Infomedia Electronic Technology Co. Njihovi …