23 srpnja, 2024 11:39 pm

Eurosport HD Bundesliga u paketu HD +

 

HD + pretplatnici u Njemačkoj sada mogu gledati isključivo live  utakmice Bundeslige kao i teniski Grand Slams, biciklizam i MotoGP, nakon partnerstva s Discovery Networks Germany, Eurosportovim matičnim društvom.

Slijedom novog sporazuma s Discovery Networks Njemačkom, njemačka HD Media platforma HD + SES donosi ponudu “Eurosport paketa” koja uključuje pristup novom sportskom kanalu Eurosport 2 HD Xtra i Eurosport Player na bilo kojem uređaju. Eurosport 1HD kanal je dodan u HD + portfelj 2016. godine.
HD + premašio je brojku od dva milijuna pretplatnika krajem 2016. godine, s 15 posto više nego u istom razdoblju. Redoviti paket HD + kanala sadrži 23 kodirana HD kanala najvećih komercijalnih emitera u Njemačkoj, a dostupna je za 70 € godišnje. Paket Eurosport dostupan je za dodatnu 55 € godišnju pretplatu.

“Uspjeh HD + uživao je 2016. godine, pokazuje da je sadržaj HD-a, a posebno sportski sadržaj važan za gledatelje TV-a”, rekao je Georges Agnes, glavni operativni direktor HD PLUS-a. “Ova nova suradnja s Discovery Networkom i Eurosportom ključna je za pozicioniranje HD +, jer ovo je prvi put da svojim kupcima nudimo i ekskluzivni sadržaj uz besplatan portfelj. Ovaj novi pay-TV paket dostupan je kućanstvima koja već uživaju u HD + i idealan je dodatak za Sky korisnike koji žele vidjeti sve  igre Bundeslige od sada. Na temelju našeg mogućeg tehničkog dosega gotovo 18 milijuna kućanstava u Njemačkoj na 19,2 stupnjeva istoka, mi smo vodeći HD dobavljač preko satelita i idealan partner za distribuciju sportskih sadržaja navijačima diljem zemlje. ”

“Mi to vidimo kao našu misiju kako bismo doveli što više atraktivnih  utakmica Bundeslige na što je više mogućih ekrana. Sa svojim opsežnim dosegom i jakim proizvodom, HD + nam je savršen partner. Zajedno možemo ponuditi iskustvo s 360 stupnjeva gledanja, bilo na velikom zaslonu ili na drugim uređajima “, dodao je Susanne Aigner-Drews, SVP & GM Discovery Networks Germany.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Kraj za 4Music, KISS, Magic TV, The Box, Kerrang na Astra 28,2 E

Na britanskom  tržištu ugašeno je nekoliko muzičkih kanala koji su emitovali slobodno (FTA) na satelitu …