23 srpnja, 2024 11:15 pm

Densen Cast Amp-streamer

Danski Densen je predstavio prvi novi uradak iz serije Dino. Taj novi audio uradak objedinjuje streamer i pojačalo snage u jednom kućištu. Densen Cast Amp-streamer koristi  Google Cast audio tehnologiju, nešto sasvim novo na audio tržištu.

Densenu je to prvi streaming uređaj. Implementirana Google Cast streaming tehnologija omogućuje strimanje svih servisa i usluga koje su kompatibilne s Tidal i Google servisima, bez zastajkivanja u radu.

Unutar kućišta se nalazi pojačalo snage koje može isporučiti 2×60 watta pri impedanciji od 8Ohma i 2×120 watta pri impedanciji od 4Ohma.Za njegov rad je potrebno juključiti zasebni switch-sklopku od 5 V koja se nalazi na samom uređaju.

Cast  pojačalo koristi ne-magnetsko kućište, te time smanjuje na minimum magnetska izobličenja,a također služi i kao jedan hladnjak da se uređaj ne pregrijava. U Densenu su uvjereni u visoku razinu nove tehnologije, pa su stoga dali uređaju doživotno jamstvo.

Densen Cast Amp-streamer će koštati 3335 eura. Na prvi pogled nije jeftino. No kada su inovativna rješenja bila jeftina? Nikad, barem kada je audio tehnologija u pitanju…

Info: http://densen.dk/

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Lotoo predstavlja LTTP kao alternativu Bluetoothu

Lotoo je renomirani audio brend osnovan 1999. godine, pod Beijing Infomedia Electronic Technology Co. Njihovi …