24 srpnja, 2024 2:32 am

Angry Birds film u kinima idućeg ljeta

Autor: Nino Krstačić

a2

Popularnost Angry Birds igrice posve je neupitna. Sigurni smo kako ste makar jednom na vašem pametnom telefonu, tabletu ili pak phabletu pa čak i na računalu zaigrali popularne „ljute ptičice“. Angry Birds pod upravljanjem tvrtke „Rovio“ iznjedrio je mnoge nastavke. Počevši od običnih pa sve do „nadmetanja“ Svemiru, povodom različitih godišnjih doba i na različitim strana Svijeta. No nemojmo zaboraviti i one nezaboravne dane kada su se ljute ptičice našle u automobilima te uz pomoć svojih moći, dostizale do cilja u što boljem vremenskom intervalu, odnosno ka što boljoj poziciji.

The Angry Birds Movie“ kako glasi puno ime filma o ljutim ptičicama u Svjetska pa tako i Hrvatska kina trebao bi se pojaviti iduće godine, odnosno negdje u ljetnim mjesecima. Štoviše za pojedine Zemlje/regije izdani su i datumi početka prikazivanja. Tako se navodi kako će Angry Birds u kino dvorane Velike Britanije pristignuti 13. svibnja, Američke kino dvorane na redu su 20. svibnja, i onda Australska 9. lipnja. Ovo su za sada svi datumi i područja za koje se unaprijed zna, no zasigurno će u naredno vrijeme i ostale kino dvorane doći na red (sa svojim datumima prikazivanja).

U nastavku vam donosimo trailer „The Angry Birds Movie“, da vam makar na kratko dočaramo o čemu će zapravo biti riječi.

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Lotoo predstavlja LTTP kao alternativu Bluetoothu

Lotoo je renomirani audio brend osnovan 1999. godine, pod Beijing Infomedia Electronic Technology Co. Njihovi …