24 rujna, 2023 4:51 pm

Zaštita premium live sporta od streaming piratstva

Pobijediti piratstvo kroz aktivnu sigurnost

Andrija Jovićević

OTT infrastrukture streaminga drastično su demokratizirale način na koji potrošači pristupaju sportskim sadržajima uživo, korisničkim navikama i očekivanjima. Ali oni su također otvorili vrata za nove oblike piratstva, a sportovi uživo glavni je cilj.

U srijedu, 28. studenog u 16 sati, u sesiji “Zaštita premium sportova uživo od piratstva“, Simon Trudelle, Sr. Direktor marketinga proizvoda, zajedno s ostalim panelistima, govorit će o tome kako vlasnici prava i broadcasteri imaju svoje tokove zaštićene i novu OTT gospodarstvo u prosperitetu te u kojoj mjeri je izazov praćenja aktivnosti streaminga i zaštićenih sadržaja za zaštitu autorskih sadržaja složeniji.

Konačno, ključ za borbu protiv piratstva live sportove zahtijeva kombinaciju tehnologije, suradnje i inovacija“, kaže Trudelle. “Sve distributivne mreže putem odgovarajućih alata i stručne pomoći, vlasnici sportskih sadržaja će zaštititi svoje imovine premium sadržaja i boriti se protiv piratskih usluga kako bi svojim fanovima osigurali najbolji mogući doživljaj. Veselim se što više dijelim na SportsPro OTT Summitu.

NAGRA nudi OTT sportsko streaming rješenja, kao i zaštitu od vrijednosti sadržaja, usluge protiv piratstva i vizuelni vodeni žig koji vam pomažu da se obratite svjetskim ljubiteljima sportova, osigurate svoj poslovni model i budete uspješni.

Izvor: Nagra

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Eutelsat 10B (10E)pušten u rad

Novi telekomunikacioni satelit francuskog satelitskog operatera Eutelsat 10B pušten je u komercijalni rad na poziciji …