siječanj 21, 2020 10:12 pm
Početna / Satelitska TV / Zaštita premium live sporta od streaming piratstva

Zaštita premium live sporta od streaming piratstva

Pobijediti piratstvo kroz aktivnu sigurnost

Andrija Jovićević

OTT infrastrukture streaminga drastično su demokratizirale način na koji potrošači pristupaju sportskim sadržajima uživo, korisničkim navikama i očekivanjima. Ali oni su također otvorili vrata za nove oblike piratstva, a sportovi uživo glavni je cilj.

U srijedu, 28. studenog u 16 sati, u sesiji “Zaštita premium sportova uživo od piratstva“, Simon Trudelle, Sr. Direktor marketinga proizvoda, zajedno s ostalim panelistima, govorit će o tome kako vlasnici prava i broadcasteri imaju svoje tokove zaštićene i novu OTT gospodarstvo u prosperitetu te u kojoj mjeri je izazov praćenja aktivnosti streaminga i zaštićenih sadržaja za zaštitu autorskih sadržaja složeniji.

Konačno, ključ za borbu protiv piratstva live sportove zahtijeva kombinaciju tehnologije, suradnje i inovacija“, kaže Trudelle. “Sve distributivne mreže putem odgovarajućih alata i stručne pomoći, vlasnici sportskih sadržaja će zaštititi svoje imovine premium sadržaja i boriti se protiv piratskih usluga kako bi svojim fanovima osigurali najbolji mogući doživljaj. Veselim se što više dijelim na SportsPro OTT Summitu.

NAGRA nudi OTT sportsko streaming rješenja, kao i zaštitu od vrijednosti sadržaja, usluge protiv piratstva i vizuelni vodeni žig koji vam pomažu da se obratite svjetskim ljubiteljima sportova, osigurate svoj poslovni model i budete uspješni.

Izvor: Nagra

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Kazakh TV HD krenuo na 13E

Kazahstanski besplatni kanal Kazakh TV HD počeo je sa emitovanjem u Evropi sa satelita Eutelsat …