20 svibnja, 2022 4:44 pm

YurOn – nova platforma sa video snimcima

Londonska video platforma YurOn je nova vrsta video platforme koja povezuje ljude putem threaded selfies – gde korisnici postavljaju pitanja i odgovaraju na njih postavljanjem kratkih video snimaka o sebi. Za nekoliko meseci od pokretanja YurOn je privukao preko 5.000 korisnika, koji danas na YurOnu provode više vremena nego na Twitteru i kreirali su preko 5.000 video snimaka sa preko 100.000 pregleda.Kompanija želi da izgradi sistem za jačanje zajedničkih odnosa . Na YurOn potražite pitanje na koje želite da odgovorite i objavite video snimak.

Svako u zajednici YurOn može da odgovori stvarajući video thread. Imate 30 sekundi video zapisa za početak razgovora, postavljanje Ask Me Anything (AMA) ili pravljenje skeča. Platforma omogućava korisnicima da investiraju i poseduju deo YurOn-a putem veb lokacije Seedrs crowdfunding. Može se preuzeti iz iOS i Android prodavnica.Platforma razvija nove načine za kreatore video snimaka da unovče svoje thread-ove, sa funkcijom upozorenja i sadržajem koji se može kupiti. Davanje korisnicima onoga što žele i nagrađivanje za njihov trud je poslovni model koji će sigurno uspeti.Davanjem kontrole u ​​ruke korisnika dajući im ono što žele da vide učiniće ih efikasnijim .

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Mreža Donalda Trampa doživela fijasko

Truth Social platforma najavljivana kao veliki povratak Donalda Trampa na društvene mreže,pokazala se kao veliki …