1 prosinca, 2020 3:10 am

YouTube Kids konačno na Android TV

Usluga YouTube Kids dostupna je za Android i iOS posljednjih nekoliko godina, ali njegovo predstavljanje na televizijske platforme je sporije. Vidjeli smo nekoliko uređaja koji ga podižu, no danas Googleov Android TV konačno preuzima vlastitu aplikaciju za Android TV.

YouTube za djecu za Android TV funkcionira isto kao i na drugim platformama, nudeći filtrirani sadržaj koji održava prijateljske stvari za mlađu djecu s jakim roditeljskim nadzorom. Ukupni korisničko sučelje za ovu aplikaciju također je prilično identično aplikaciji koja se vidi na drugim pametnim televizijama, vjerojatno zato što izgleda kao web omot, baš kao i standardna aplikacija YouTube na Android TV-u.

Aplikacija sadrži kontrole za roditelje koji uključuju filtriranje određenih vrsta sadržaja, isključivanje mogućnosti pretraživanja određenih videozapisa i ugrađeni mjerač vremena kako bi djeca bila sigurna da ne provode čitav dan na streamingu.

Službena aplikacija YouTube Kids dizajnirana je za znatiželjne male misli. Ovo je divno jednostavna (i besplatna) aplikacija, gdje djeca mogu otkriti videozapise, kanale i popise za reprodukciju koje vole.

 

 

 

 

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Ukrajinski Xsport biće kodiran od oktobra

Od 1. oktobra 2020. Ukrajinski televizijski kanal Xsport, koji emituje na satelitu Amos 3 (4 …