5 prosinca, 2020 6:15 am

YBA HERITAGE R100

Autor: Darko Brlečić

Svakim danom smo svjedoci da sve više proizvođača audio uređaja lansira barem jedan kombinirani uređaj za slušanje glazbenog zapisa s mrežnih sustava. Tako između ostaloga Francuska kompanija  YBA je predstavila svoj kombinatorac koji se sastoji od stereo integriranog  pojačala i strimera.

Model integriranog pojačala s ugrađenim strimerom pod oznakom R100 je dopuna serije Heritage. YBA R100 slijedi tradicionalni vizualni dizajn poznat od prijašnjih modela. Tako prednjom plohom koja je sazdana od brušenog aluminija dominira veliki zaslon osjetljiv na dodir. Pored njega s bočne strane se nalazi rotacijska tipka za regulaciju glasnoće.  Unutar kućišta se nalaze dva seta AKM AK4495SEQ DAC-ovi koji podržavaju datoteke 32bit/384kHz, te DSD 5,6MHz. Također R100 posjeduje žičnu i bežičnu povezivost,a to uključuje LAN i WLAN sustav, pa bežični Airplay kao i sve prisutniji Bluetooth. Ugrađeni pojačivački sklop isporučuje 100 watta po kanalu pri impedanciji od 8ohma.

Opremljenost novog uređaja je nivou, tako se tu nalazi pet digitalnih ulaznih priključaka (optički,koaksijalni, tri USB priključka), tri ulazna RCA priključka i četiri izlazna analogna priključka.

YBA se ovim kombiniranim uređajem obraća publici koja voli uporabnu  jednostavnost i zvuk preko mrežnih servisa. Cijena i dostupnost kod domaćeg uvoznika je nepoznata.

https://www.ybahifi.com/

 

 

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

JVC XP-EXT1 Dolby Atmos Set

Piše: Darko Brlečić JVC je predstavio Dolby Atmos sustav koji se sastoji od slušalica i …