28 listopada, 2021 1:06 am

AOC predstavlja najbrži AGON igraći monitor na tržištu sa stopom osvježavanja od 240 Hz

Autor: Darko Brlečić

nn5

Vrijeme zamućenja slike je gotovo

Jedan od vodećih brandova na tržištu monitora AOC predstavlja najbrži premium AOC monitor s TN matricom – AGON AG251FZ. Ovaj novi 25-inčni monitor za najveće ljubitelje video igara ima stopu osvježavanja od 240 Hz i vrijeme odziva od samo 1 ms osiguravajući tako ne samo senzacionalne i prirodne pokrete u dinamičnom okruženju video igara, već i glatko igranje upotpunosti bez zamućenja slike (motion blur). AGON AG251FZ omogućuje najfluidnije i besprijekorne grafike: uz Adaptive Sync tehnologiju koja omogućuje brzu sinkronizaciju između monitora i računala, kidanje i zastajkivanje slike odlazi u povijest.

AOC AGON AG251FZ – najbrži monitor u AGON seriji igraćih monitora bit će dostupan u siječnju 2017. godine po maloprodajnoj cijeni od 3.799 kuna.

Napredna tehnologija za najudobnije igranje

AGON serija igraćih monitora je primjer AOC-ove misije da ponudi korisnicima najbolje moguće monitore. Za udobno držanje korisnika, novi AOC AGON monitor ima Ergo Dial ergonomsko postolje koje pruža više mogućnosti podešavanja pozicije monitor na željeni položaj. Osim podešavanja visine, monitor ima opciju zakretanja, nagiba i rotacije kako bi se osigurala maksimalna udobnost prilikom uporabe monitora. Postolje monitora dolazi i s ručkom pa je monitor moguće lako prenositi.

agon-25in-frontback-logo

Tijekom višesatnih serija igranja, korisnikove oči štiti napredna Flicker-Free tehnologija koja maksimalno smanjuje neugodno titranje ekrana i Low Blue Light opcija koja reducira štetnu plavu svijetlost, istovremeno osiguravajući da se isključivo emitira količina plave svijetlosti koja je potrebna za preciznu reprodukciju boja. Sa stopom osvježavanja od 240 Hz svaka slika na ekranu AG251FZ monitora je kristalno čista bez obzira koliko je brza ili dinamična akcija na ekranu.

Stalne dorade se isplate

AOC AGON AG251FZ je dizajniran kako bi zadovoljio visoka očekivanja gejmera. Ovaj 25-inčni monitor obogaćen je jedinstvenim gejmerskim značajkama kao što su Low Input Lag opcija koja osigurava da sve komande budu odmah izvršene i Shadow Control opcija koja posvijetljuje tamna područja bez ometanja ostatka slike. Kao dodatak ovome tu je i QuickSwitch tipkovnica koja omogućuje igraćima da se brzo i lako prebace na različite postavke koje su idealne za FPS, RTS ili video igrice za utrkavanje. Sve ove značajke kombinirane u jednom monitoru osiguravaju svim gejmerima potpuno uranjanje u svijet igrica koje omogućuje igranje kao nikada prije.

 

AG251FZ značajke

Model AG251FZ
Monitor 25-inčni TN sa stopom osvježavanja od 240 Hz
Rezolucija 1920×1080
Tehnologija sinkrozniacije Adaptive Sync
(kompatibilna FreeSync)
Signalni ulaz 1 x VGA
1 x DVI
1 x HDMI 2.0
1 x DisplayPort 1.2a
4 x USB 3.0
Audio out/in
Microphone in/out
Specijalne značajke Ergonomsko postolje za podešavanje visine
Zvučnici
1 ms GtG vrijeme odziva
Dostupan u Europi Siječanj 2017

Maloprodajna cijena

3.799 kn (bez PDV-a)

 

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Samsung sa najnovijim modelom Galaxy A52s 5G 

Andrija Jovićević Tvrtka Samsung Electronics nedavno je predstavila najnoviji Samsung Galaxy A52s 5G pametni telefon. …