14 kolovoza, 2022 12:31 am

VIZIO pokreće 2017 P seriju UHD televizora s HDR-om

VIZIO je pokrenula liniju UHD televizora 2017 P Series koja uključuje veličine zaslona od 55, 65 i 75 inča. Jedan korak naprijed od vodeće Reference serije tvrtke, P Series ima podršku za sadržaj Dolby Vision i HDR10 High Dynamic Range, a koristi VIZIO svjetlije XHDR Pro pozadinsko osvjetljenje punog polja s do 128 zone s mogućnošću zamjenjivanja. Ažurirana verzija VIZIO SmartCast pametne TV platforme omogućuje korisnicima pokretanje aplikacija izravno s TV sučelja, a ugrađeni Chromecast i dalje je dostupan.

VIZIO, Inc. objavila je svoju novu verziju VIZIO SmartCast P-serije Ultra HD HDR XLED Pro prikaza 2017. Powered by XLED Pro, VIZIO najmoćnija full-array lokalna tehnologija pozadinskog osvjetljenja i XHDR Pro s podrškom za sadržaj Dolby Vision i HDR10, 2017 P-Series gura granice visokog dinamičkog raspona. Raspon kontrasta unutar linije je dramatično proširen kako bi pružio više detalja, dubine i boje nego ikad prije. Izvrsne performanse slike nadopunjuju intuitivni pametni televizijski doživljaj dizajniran za potrošače. Dolazeći ovog ljeta, SmartCast TV omogućit će korisnicima pregledavanje istaknutih sadržaja i kurativni popis aplikacija izravno na velikom zaslonu s uključenim daljinskim upravljačem. Za one koji preferiraju upravljanje zabavom putem mobilnog uređaja, SmartCast Mobile je aplikacija koja je dostupna za preuzimanje za iOS i Android, koja neprimjetno pretvara mobilne uređaje u snažne daljinski upravljač. Ugrađeni Chromecast dodatno poboljšava doživljaj, omogućujući korisnicima da prenose tisuće aplikacija koje poznaju i vole ravno na zaslon.

Zbirka serije P-serije Ultra HD HDR XLED Pro iz serije P7 izgleda kao da se oslanja na uspjeh linije 2016., koji je dobio ocjenu Editors ‘Choice iz Reviewed.com, a naveden je kao jedan od “najboljih televizora 2016.” od strane CNET-a. Potrošači zainteresirani za seriju P 2017 cijenit će živopisne detalje i jasnoću koja redefiniraju doživljaj gledanja u velikoj mjeri zahvaljujući HDR izvedbi s podrškom za sadržaj Dolby Vision i HDR10. Uz obogaćenu svjetlinu, tehnologija lokalnog zatamnjenja XHDR Pro punog polja pruža neke od najboljih performansi bijele svjetlosti u ovoj industriji koja dramatično proširuje kontrast i otkriva nove detalje s poboljšanim sjenama i naglašavanjima. Gledatelji će primijetiti utjecaj Ultra Colour Spectrum, koji nudi više od jedne milijarde boja za izradu bogatijih i preciznijih detalja boja. Za gledatelje koji cijene bogate, crne boje, Xtreme Black Engine Pro omogućuje preciznu kontrolu pozadinskog osvjetljenja koja koristi do 128 lokalnih zona osvjetljavanja za prilagodbu svjetline na zaslonu i postizanje izrazito duboke crne razine. Osim toga, tehnologija Clear Action 960 i iznimno brzu 240 Hz učinkovitu brzinu osvježavanja koja se postiže skeniranjem pozadinskog osvjetljenja osiguravaju glatke, stabilne i realistične scene.

VIZIO-ova stručnost kvalitete slike dolazi u dnevni boravak s P-serijom  .Uzeli su najsnažnije pozadinsko osvjetljenje lokalnog pozadinskog osvjetljenja – XLED Pro – i kombinirali ga s drugim premium tehnologijama za guranje granica High Dynamic Rangea kako bi dramatično poboljšali doživljaj gledanja s dodatnim detaljima, bojom i kontrastom. Oni koji traže izvrsne performanse slike nadopunjeni robusnim pametnim televizijskim iskustvom, P-serija je zbirka koju treba uzeti u obzir.

Svi VIZIO SmartCast zasloni imaju ugrađenu Chromecast, što omogućuje gledateljima pregledavanje tisuća aplikacija koje omogućuju Chromecast – uključujući 4K i HDR sadržaj iz aplikacija poput Netflixa i Vudu – na svojim mobilnim uređajima. Jednostavnim pritiskanjem gumba za emitiranje u aplikacijama koje omogućavaju Chromecast ili upotrebom glasa za upravljanje prikazom pomoću Google pomoćnika na uređajima kao što je Google početna, potrošači mogu usmjeriti svoje omiljene emisije i filmove izravno na veliki zaslon. Način rada brzog pokretanja omogućuje VIZIO korisnicima da automatski uključe svoje zaslone dodirivanjem gumba za emitiranje. Jednostavnim pokretanjem aplikacije koja omogućuje Chromecast, korisnici mogu dodirnuti gumb Cast, a njihov se prikaz automatski uključiti i pokrenuti streaming odabrane zabave. VIZIO P- i M-Series zasloni također su kompatibilni s Chromecastom Ultra.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

VIAPLAY NA NOVIM TRŽIŠTIMA

Nordijski Viaplay kreće u proboj na šire europsko tv tržište. To bi moglo stvoriti pravi …