13 kolovoza, 2022 10:41 pm

Vipnet na Reboot InfoGamer dovodi najutjecajnije regionalne Youtubere

Započeo jedan od najvećih gaming sajmova i festivala u ovom dijelu Europe koji će do 26. studenoga 2017. na Zagrebački velesajam privući  zaljubljenika u nove tehnologije. Ovogodišnje izdanje Reboot InfoGamera održava se pod generalnim pokroviteljstvom Vipneta, a fokusirat će se na predstavljanje najnovijih igara i hardvera, developera, analognih igara, VR tehnologije i eSportsa.

A upravo će druženje sa zvijezdama eSporta, kao i popularnim regionalnim Youtuberima, biti glavna atrakcija za sve posjetitelje Vip Community Stagea (paviljon 11A), sastavnog dijela sajma.
Pod voditeljskom palicom Supreme Nexusa, jednog od vodećih gaming  Youtubera s ovih prostora, posjetitelji će svakoga dana moći upoznati svoje idole, koji će podijeliti s njima tajnu svog Youtube uspjeha. Od zvučnih imena gaming scena naći će se tu: Mudja i Chale, Kika, PvtMoleEster, Kilo, inSanee, Veki, Duki420, Chempo, ali i brojni drugi utjecajni Youtuberi.

Kako Youtube sve više dobiva na popularnosti, a njegove zvijezde okupljaju sve veći broj sljedbenika, neki od njih u suradnji s Vipnetom i JoomBoos Videostarom već sada aktivno rade na edukaciji novih generacija Youtubera. S tim ciljem pokrenuta je i  Vip Youtube akademija, koja se sastoji od serije edukativnih videa namijenjenih svima onima koji žele razviti svoju Youtube zajednicu. Uz popularne gamere, protagonisti videa su brojni medijski profesionalci različitih pozadina, od popularnih Youtube influencera do stručnjaka iz filmske i TV produkcije. Svakog petka objavljuje se nova od ukupno 11 edukativnih epizoda, koje pokrivaju raznolike teme: od osnova, kadriranja, snimanja zvuka, montaže, partnerstva i suradnji do specifičnih industrija.

Vrhunac ovogodišnjeg Reboot InfoGamera za ljubitelje eSportsa svakako će biti finale Vip Adria Lige, gdje će najbolji igrači iz regije, nakon zahtjevnih kvalifikacija, u borbi za titulu najboljih odmjeriti svoje snage u tri popularna naslova: FIFA 2018., Counter-Strike Global Offensive i League of Legends.

Posjetitelji željni akcije mogu se zaputiti u Vip gaming arenu, gdje ih utorka do četvrtka očekuju brojne zabavne aktivnosti poput „Vip master blaster“ VR pucačine, u kojoj Vipnet dnevne i ukupne pobjednike nagrađuje s atraktivnim poklonima. Tu je i Vip AR (augmented reality) fotkaona pomoću koje možete izraditi vlastiti gif s 3D likovima inspiriranim poznatim videoigrama, ali i VR simulator vožnje. Profesor Hano Uzeirbegović će s djecom virtualno šetati od Tutankamonove grobnice pa sve do svemirskih prostranstava, a mališani će se moći iskušati i u rješavanju kviza ili pak Minecraftu. A da virtualno iskustvo bude potpuno posjetitelji će moći isprobati i HoloLense, Microsoftove naočale miješane stvarnosti, koje holograme donose u svakodnevni život. Uz brojne zabavne aktivnosti, Vipnet je pripremio i veliki broj poklona koji će se dijeliti posjetiteljima Reboot InfoGamer sajma.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Produžen Early Bird za 15. Advanced Technology Dayse

Early bird prijave za konferenciju koja će se održati 4. i 5. prosinca u zagrebačkom …