ožujak 29, 2020 7:37 am

Vipnet predstavio Vectra Cognito sigurnosno rješenje

Vipnetova ponuda za poslovne korisnike

Vip Metronet Business Solutions je za automatizirana platforma koja omogućuje kompanijama pravovremeno i učinkovito otkrivanje sigurnosnih prijetnji i incidenata – Vectra Cognito rješenje.

Primjenjujući umjetnu inteligenciju, Vectra Cognito rješenje prati kompletnu mrežu kompanije i pruža potpun uvid u napade i ponašanje napadača, pokrivajući sve uređaje i sustave, od cloud rješenja i podatkovnog centra do interneta stvari (Internet of things (IoT). U realnom vremenu pruža analizu, trijažu, korelaciju i prioritizaciju prijetnji uz njihovu automatiziranu detekciju.

Novo rješenje u ponudi predstavljeno je poslovnim korisnicima na Vip Metronet security breakfastu na kojem su uz Vipnetove stručnjake sudjelovali predstavnici tvrtki Vectra Networks i Yellowcube, koji su govorili o primjeni artificial intelligence i cybersecurity rješenja u zaštiti poslovanja.

Vectra Cognito monitorira sav promet i osigurava cjelokupnu fizičku i virtualnu infrastrukturu. Osim toga, ovo rješenje automatizira sigurnosne provjere s jasnim zaključcima i analizira ulaze iz sigurnosnih sustava, sustava za autentikaciju i SaaS aplikacija.

Vectra Cognito je samostalno rješenje, ali istodobno omogućuje integraciju s ostalim sigurnosnim platformama i vodećim SIEM, firewall, NAC i endpoint rješenjima. Svojom naprednom automatizacijom sprječava gubitak podataka, ali i udare na reputacije korisnika. Jedini je kandidat u Gartnerovom vizionarskom kvadrantu za 2018. godinu u okviru sustava za otkrivanje i sprječavanje upada.

Vectra Cognito najnoviji je dodatak Vip Metronet Business Solutions ponudi za poslovne korisnike. Podsjetimo, od prosinca prošle godine Vipnet i Metronet na tržištu djeluju pod zajedničkim brendom kao jedinstvena cjelina u pružanju telekomunikacijskih i ICT usluga poslovnim korisnicima – Vip Metronet Business Solutions, a poslovnim korisnicima na raspolaganju su sve usluge potrebne za moderno poslovanje u domeni telekom i ICT sektora.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Radna mjesta će se promijeniti, a sadašnju generaciju valja pripremiti za radna mjesta sutrašnjice!

 Marina Barić  Philippe Rogge, predsjednik Microsofta za regiju Središnje i Istočne Europe, otvorio je Središnju …