30 rujna, 2020 11:25 am

Uzmite u ruku i isprobajte Canonov revolucionarni sustav EOS R  

Uredio: Andrija Jovićević

Budućnost slikovnih tehnologija na sajmu photokina 

Isprobajte fotoaparat o kojem bruji cijeli svijet: revolucionarni sustav EOS R koji čine fotoaparat i objektivi RF bit će ekskluzivno predstavljen na Canonovu štandu na sajmu photokina 2018

Nakon nedavnog globalnog predstavljanja, posjetitelji sajma photokina u Kölnu moći će ekskluzivno na Canonovu štandu (paviljon 3, razina 2) uzeti u ruku, isprobati i procijeniti revolucionarni sustav EOS R – fotoaparat i objektive RF. Od srijede 26. rujna do subote 29. rujna 2018. Canon će na sajmu izložiti svoju dosad najjaču liniju uz podršku za svaki korak na fotografskom putovanju u obliku raznih slikovnih proizvoda te proizvoda za ispis i videoprodukciju namijenjenih profesionalcima i entuzijastima.
Canonova ponuda opreme za fotoaparate temelji se na više od 80 godina tehničke izvrsnosti i spajanja inovacija i dizajna s revolucionarnim tehnologijama i izradom radi ponude nagrađivanih proizvoda za stvaranje slika i videozapisa koji u svim područjima streme savršenosti. Više od trideset godina nakon predstavljanja prvog EOS-a koji će kasnije odrediti cijelo jedno razdoblje, revolucionaran novi sustav EOS R nudi posve novu razinu inovacija, omogućujući bogatije i detaljnije rezultate uz nenadmašnu razinu oštrine i detalja.

Uvodeći fotografiju i stvaranje filmova u uzbudljivo novo doba, inovativni novi nosač objektiva RF sustava EOS R konstruiran je kao savršen spoj optičkog, mehaničkog i elektroničkog dizajna za hvatanje jedinstvenih trenutaka na načine koji su prije bili nemogući. Posjetitelji Canonova štanda moći će iz prve ruke upoznati zadivljujuće značajke sustava EOS R, uključujući najbrže automatsko fokusiranje na svijetu[i], mogućnosti snimanja u uvjetima slabog osvjetljenja i impresivnu razinu prilagodbe.

U cijeloj Canonovoj ponudi, od nedavno predstavljenog proizvoda PowerShot SX740 HS i nagrađivanog EOS M50 do uređaja EOS-1D X Mark II koji postavlja standarde – Canon u svom portfelju ima fotoaparat koji odgovara svim fotografskim i videografskim potrebama, od profesionalaca koji tek počinju do entuzijasta koji žele uhvatiti posebne trenutke ili nezavisnih filmaša koji upravo snimaju film. Canonovi stručnjaci za proizvode bit će dostupni u dijelu štanda nazvanom Expert Bar i pomagati posjetiteljima da dođu do savršenog snimka i prošire fotografsko znanje.

Proširujući kreativne granice i promovirajući vizualno pripovijedanje, Canonovi svjetski poznati ambasadori bit će tijekom četverodnevnog sajma na Canonovoj glavnoj pozornici i sudjelovati u cijelom nizu inspirativnih i zanimljivih predavanja i radionica. Od avantura u Južnom Pacifiku s Ullom Lohmann, do iskustva Katje Mukhine tijekom snimanja pejsaža fotoaparatom EOS R na Islandu – oni će svojim jedinstvenim pričama povesti posjetitelje na put oko svijeta. Posjetite Canonov štand da biste čuli predavanja s praktičnim uputama za fotografiranje i saznali kako prijeći s fotografiranja na snimanje videozapisa ili koji je najbolji način ispisa životnih i privlačnih slika pejsaža – ambasadori će vas podučiti o svemu.

Od snimanja fantastičnih fotografija do njihova ispisa i dijeljenja s obitelji i prijateljima, Canon podržava korisnike na svakom dijelu njihova slikovnog putovanja. Bit će predstavljena i cijela ponuda iz linija PIXMA i Pro Print te će se demonstrirati kako Canonove prvoklasne tehnologije ispisa i tinti transformiraju digitalne slikovne biblioteke u ispise vrhunske kvalitete. Linija imagePROGRAF pokazat će utjecaj i čaroliju ispisanih slika na velikom formatu, koje će se moći vidjeti u dijelu štanda nazvanom Galerija za ispis.

Na photokini će biti i Canonove profesionalne usluge (CPS) i pobrinuti se da oprema profesionalaca bude spremna za rad, bez obzira na okolnosti. Usluge obuhvaćaju prioritetne popravke, posudbe rezervnih kompleta (ovisno o članstvu) i podršku – na licu mjesta i putem posebne telefonske linije za pomoć.

Pratite redovita ažuriranja i ekskluzivne sadržaje uživo s Canonova štanda na stranici @CanonEvents na Twitteru i „Pro photography“ (Profesionalna fotografija) na Facebooku. Očekujte sesije pitanja i odgovora s Canonovim ambasadorima i stručnjacima za proizvode. Canonov štand na sajmu photokina bit će u paviljonu 3 na razini 2.

Izvor: Canon


[i] Vrijedi na dan 5. rujna 2018., mjereno pomoću smjernica usklađenih s CIPA-om i uz upotrebu međunarodne metode mjerenja s objektivom RF 24-105mm f/4L IS USM uz postavku 24 mm i automatskim fokusiranjem postavljenim na AF za jednu snimku.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Premijera novog fotoaparata LUMIX …

  …punog kadra bez zrcala na internetskom predstavljanju Panasonic najavljuje svečano internetsko predstavljanje svog novog …