srpanj 11, 2020 10:24 pm

Urnebesna hit TV serija dolazi na Viasat Explorer

Andrija Jovićević

Taskmaster: Nemogući zadaci

Broj epizoda: 6 x 60 Minutaža
Žanr: Natjecateljska emisija/ komedija/ zabava

Međunarodna medijska tvrtka Viasat World za svoj je kanal VIASAT EXPLORE osigurala hit televizijsku igru Taskmaster: Nemogući zadaci koja će se ekskluzivno premijerno prikazivati petkom u 21:45/ 22:00 od 15. veljače. U ovoj urnebesno zabavnoj seriji britanski voditelj nominiran za nagradu BAFTA Greg Davies preuzima ulogu zadavača, dok je tvorac emisije Alex Horne, nominiran za nagradu Foster’s Edinburgh Comedy Award 2014., njegov sposobni pomoćnik.

Zadavač i div komedije Greg Davies zadaje niz zadataka petero entuzijastičnih komičara – Roisin Conaty, Timu Keyju, Romeshu Ranganathanu, Franku Skinneru i Joshu Widdicombeu – dok se oni bore za pobjedu. Bez obzira na to je li riječ o slikanju najbolje slike konja dok jašu, punjenju čašice za jaja vlastitim suzama ili pokušaju davanja petaka 55-godišnjaku, jedna je stvar sigurna: komičari nikad nisu bili ovoliko kompetitivni! Ali ovo nije samo ispit vještine, dovitljivosti i prepredenosti. Oni ne riskiraju samo svoj ugled. Da bi sudjelovali, moraju uložiti nešto osobno u nagradni fond… To može biti bilo što, od vrijednih umjetnina do omiljenih odjevnih predmeta, čak i vjenčanog prstena.

Zadatke izvode pojedinačno, pod Alexovim budnim okom, dok ih on nagovara da demonstriraju svoju kreativnost, zlobnost i natjecateljski duh. Suparništvo se potiče, sumnjive se taktike nagrađuju, a jadnim se pokušajima izruguje u najupornijoj, najkompetitivnijoj i najapsurdnijoj humorističnoj emisiji na televiziji.

Kad se okupe pred zadavačem kako bi on ocijenio njihov trud, komičari nemaju pojma kako su prošli, ili još važnije, kako su prošli ostali. U tom trenutku moraju ga pokušati uvjeriti da nagradi njihov trud.  Rezultat je katkad diskutabilan, ali zadavačeva je riječ uvijek zakon. Njihove su osobne stvari, a pogotovo njihovo dostojanstvo, na kocki, tako da se imaju razloga truditi.

Ova neobična televizijska igra premijerno će se prikazivati ekskluzivno na kanalu Viasat Explore petkom u 21:45/ 22:00 od 15. veljače.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Erotski kanal Jacquie & Michel TV na platformi Canal +

Erotski kanal Jacquie & Michel TV stigao je na francusku satelitsku platformu Canal +. Kanal …