srpanj 11, 2020 9:58 am

Twitter namerava uvesti audio tvitove

Društvena mreža Twitter je objavila da radi na uvođenju opcije snimanja audio tvitova, i uskoro će ovaj dodatak biti uveden u redovnu upotrebu. Nova opcija će biti dostupna na iOS-u, aposlata je na testiranje ograničenom broju korisnika.Iz kompanije Twitter objašnjavaju da su se odlučili za uvođenje ovakvog dodatka, jer nekad 280 karaktera nije dovoljno da bi se prenela određena poruka, a neke od nijansi se gube tokom pisanja. Počevši od 17.06. Twitter će testirati novu funkciju. Ako ste jedan od korisnika koji su dobili novu funkciju na korišćenje, možete je pronaći pored ikone fotoaparata tokom postavljanja tvitova. Ona je obeležena ikonicom talasa. Kada je dodirnete pojaviće se na dnu ekrana crveno dugme za snimanje koje možete dodirnuti da biste započeli sa snimanjem poruke.

Svaki tvit sa glasovnom porukom može da sadrži do 140 sekundi audio zapisa. Kada se dostigne vremensko ograničenje, novi tvit će automatski početi da se snima. Audio zapis se može dodati samo originalnim tvitovima,pa se ne mogu uključivati u odgovore ili retvitove. Još jedna važna sitnica jeste da kada snimite audio snimak, na njemu će biti zakačena vaša trenutna profilna slika. Kada odlučite da promenite ovu fotografiju na profilu, ona koja je bila aktivna u trenutku snimanja će ostati na samom tvitu,bez menjanja. Na Appleovom iOS-u, tokom pregledanja Twittera korisnici će moći da slušaju audio tvitove i da se kreću kroz vremensku traku.

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Najjeftiniji Samsunmg 5G telefon u Americi koštaće 600 dolara!

  Mobilni tlefon Samsung A71 5G biće dostupan u SAD-u od petka i biće najjeftiniji …