lipanj 19, 2018 6:26 pm
Početna / IT news / Tri nova digitalna tiskarska stroja Xerox Versant

Tri nova digitalna tiskarska stroja Xerox Versant

Kako komercijalne tiskare i interni odjeli za tisak mogu ostvariti nove razine automatizacije i rasta poslovanja? Veća kvaliteta slike, širi raspon medija i napredne integrirane mogućnosti grafičke dorade ključne su značajke novih digitalnih tiskarskih strojeva Xerox Versant® 180, Versant 180 Performance Package i Versant 3100.

Linija Versant tiskarama nudi veće kapacitete, veću produktivnost i integrirane alate za automatizaciju, kao što je spektrofotometar, dorađivač za izradu brošura s punim napustom, moduli za bušenje i kvadratno presavijanje te drugi napredni alati za sve potrebe grafičke dorade. Strojevi mogu obraditi sve, od popratnih marketinških materijala u obrezanom i gotovom formatu, poštanskih materijala, znakova, izvješća do časopisa s punim napustom i to na različitim vrstama medija i u raznim veličinama, od omotnica do plakata veličine 26 inča/660 mm.

Poslovne brošure za prednost pred konkurencijom
Printegra, tiskara sa sjedištem u Fairportu (država New York), proizvodi širok asortiman visokokvalitetnih poslovnih dokumenata i tiskarskih proizvoda po narudžbi za posrednike i distributere u djelatnosti tiska. U posljednjih nekoliko mjeseci Printegra je testirala stroj Versant 180 Press s uključenim mogućnostima grafičke dorade.

Zahvaljujući liniji Versant Printegra je proširila svoju ponudu, a slijedom toga i povećala prihode. Ultra HD razlučivost bila je ključan faktor i za tvrtku Printegra jer daje dosljedne boje od početka do kraja svakog posla.

Značajke automatizacije i produktivnosti kakve interni odjeli za tisak trebaju
Prema istraživanju tvrtke InfoTrends, smanjenje troškova proizvodnje i povećanje učinkovitosti glavni su prioriteti u 84 % internih odjela za tisak. Širenje na nove usluge tiska i rast postojeće ponude odmah su iza njih.

Dostupnost
Versant 180, Versant 180 Performance Package i Versant 3100 mogu se naručiti odmah na većini tržišta, uz neke razlike u određenim zemljama.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Rijeka dobila prvu brzu e-punionicu za električna vozila

Uoči početka turističke sezone Hrvatski Telekom i Tower Center Rijeka postavili su prvu brzu e-punionicu …