28 svibnja, 2022 11:59 am

TP Vision nastavlja s ugradnjom Android sustava u Philipsove televizore

Fy15_Lifestyle_TV_5500_withDashboard_cropped

TP Vision nastavlja s ugradnjom Android sustava u Philipsove televizore

Tijekom 2015. godine Android operativni sustav bit će ugrađen u cjelokupni asortiman Philipsovih televizora, uključujući i Smart i UHD televizore

TP Vision nastavlja s ugradnjom operativnog sustava Android u Philipsove televizore. Tako će ove godine cijeli asortiman Philipsovih televizora, uključujući i Smart i UHD televizore, raditi pomoću Android sustava. TP Vision je, inače, prva tvrtka koja je donijela televizore s Android sustavom na europsko tržište, a planira njihovu distribuciju i u Latinskoj Americi.

Android Lollipop u potpunosti integrira TV platformu i prenosi aplikacije na veliki ekran. Jedan model razvoja softvera za sve platfome osigurat će programerima odličan pristup TV iskustvu.

TP Vision je među začetnicima Android sustava na televizorima koji sve brže raste i želimo dodatno ojačati tu našu ulogu. Android sustav privlači iznimno velik broj programera koji aplikacije sada mogu jednostavno prilagoditi različitim tipovima uređaja, uključujući i televizore.”, ističe Albert Mombarg, direktor odjela Smart TV-a u TP Visionu.

Philips televizori pogonjeni operativnim sustavom Android osiguravaju izravan pristup Google Play trgovini i nude široku ponudu na Philips Smart TV platformi, uključujući video na zahtjev i catch up opcije. Uz sve to, Philips Smart televizori integriraju i online gaming servise kao što je OnLive. Nadolazeći asortiman Philips Smart televizora osigurat će još bolje grafičko korisničko sučelje, koje omogućuje korištenje novog Android TV launchera.

Ako tome dodamo prerađen dizajn i veliku procesorsku snagu korisnici dobivaju prvorazredno TV iskustvo na Philipsovim Smart televizorima.

TP Vision vidi integraciju Androida u Philips televizore kao veliku prednost za svoje visoko cijenjene televizore. Kombinirajući vrhunsku kvalitetu slike u UHD i FHD rezoluciji, jedinstveno Ambilight osvjetljenje te atraktivan dizajn i snagu Android operativnog sustava stvara se istinski sofisticiran TV uređaj za sve Philipsove korisnike.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

SVS proširuje svoj kabelski program s XLR i Optički kabelom

Piše: Darko Brlečić Balansirani XLR kabeli su kabeli koji se koriste u profesionalnoj i studijskoj …