24 listopada, 2021 6:01 pm

Tele2 i EvoTV u poslovnoj sinergiji

viktor-pavlinic_tele2josip-udiljak-hrvatska-posta_1

Donose jedinstvenu ponudu svojim korisnicima

Omogućiti korisnicima najkvalitetniju uslugu bila je nit vodilja Tele2 i Hrvatske pošte, a samim time i povod zajedničkoj suradnji ovim dvjema uspješnim kompanijama koje su prigodom dolazećih blagdana odlučile spojiti svoje uspješne usluge u jedan jedinstveni paket.

Zajednička akcija urodila je stvaranjem ponude u kojoj Pokućni internet s 50GB i EvoTV s tri buketa najgledanijih programa sada imaju jedinstvenu cijenu od samo 194,00 kn mjesečno. Osim što korisnici spajaju dvije dobro poznate usluge u jednu, oni pritom i značajno štede, čak 44,99kn svaki mjesec tijekom dvije godine.

tele2evotvPodizanje razine kvalitete podatkovne mreže u protekloj godini, što je potvrđeno istraživanjem tvrtke P3 Comunications, bio je temelj za uspjeh našeg proizvoda ”Pokućni internet” koja konkurira tradicionalnim i zastarjelim rješenjima fiksnih operatera, a koji do danas ostvaruje izvrsne prodajne rezultate i vrlo pozitivne povratne informacije korisnika. Kako su u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana očekivanja korisnika najviša, ideja nam je bila još više obogatiti našu ponudu Pokućnog interneta uslugom evotv digitalne televizije u partnerstvu s Hrvatskom poštom te na taj način očekivanja korisnika ne samo ispuniti nego i premašiti.“, izjavio je prilikom prezentacije nove ponude gosp. Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska.

EvoTV, digitalna televizija Hrvatske pošte, pronašla je u Pokućnom internetu Tele2 idealnog suputnika. Obje usluge uz iznimnu kvalitetu i vrlo povoljnu cijenu možete imati i na različitim lokacijama u RH gdje želite koristiti internet i televizijske usluge, što nam osigurava značajnu konkurentsku prednost, a sigurni smo da će to prepoznati i brojni korisnici. Ulazak u ovu suradnju je, upravo na temelju kompatibilnih usluga, vrlo logičan i drago nam je što će ova jedinstvena ponuda biti dostupna u poštanskim uredima Hrvatske pošte te putem kolega poštara.“, izjavio je gospodin Josip Udiljak, član Uprave Hrvatske pošte.

Usluge mogu dogovoriti i novi i postojeći Tele2 i EvoTV korisnici, a korištenje je moguće odmah nakon ugovaranja. Paket je neovisan o lokaciji i korisnik ga koristi gdje i kada to želi, uređaje može instalirati potpuno samostalno, a poželi li korisnik usred trajanja ugovora promijeniti programe ili internet, to može učiniti bez ikakve naknade. Paketi su dostupni na Tele2 prodajnim mjestima i u svim uredima Hrvatske pošte.


Zanimljivu sinergiju Tele2 i EvoTV-a ne propustite na štandu Hrvatske Pošte u MSU. Saznajte sve sve o najnovijem paketu i povoljnostima koje nudi ovaj paket interneta i televizije.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Turski kanal Lider TV uskoro na satelitu Turksat 42E

Regionalna televizijska stanica Lider TV iz Turske uskoro počinje emitovati za  Evropu u zapadnom snopu …