1 prosinca, 2020 4:09 am

TCO Certifikacija za Samsung poslovne monitore

Objava_TCO Certifikacija za Samsung poslovne monitore

Samsung Electronics objavio je da je pet ovogodišnjih modela računalnih monitora, namijenjenih poslovnim korisnicima, osvojilo status New Generation TCO Certified, koji dodjeljuje neovisno međunarodno udruženje TCO Development. Modeli obuhvaćeni certifikacijom su iz SE200, SE450, SE650, UE850 i UD970 serije.

Sedma generacija TCO Certified programa odaje priznanje proizvodima koji zadovoljavaju skup kriterija, od iznimnog dizajna s naglaskom na očuvanje okoliša i društveno odgovorne proizvodnje. Dostupan za osam različitih kategorija potrošačke i poslovne tehnologije, TCO Certified osigurava da se procesi proizvodnje, uporabe i reciklaže elektroničke opreme, provode s osobitom pozornošću u vidu očuvanja okoline kao i društvene i ekonomske odgovornosti. TCO Certified također daje strukturu i sustav provjere za treće strane, kako bi proizvođači i dobavljači elektroničkih komponenti mogli odgovoriti na rastuću potražnju korisnika za održivim tehnologijama.

Inovativna rješenja za prikaz tvrtke Samsung omogućavaju tvrtkama izgradnju atmosfere koja potiče suradnju i produktivnost, uz veliku pozornost na društveno i ekološki odgovorno poslovanje” rekao je Seog-gi Kim, viši potpredsjednik Enterprise Business tima, odjela vizualnih zaslona tvrtke Samsung Electronics i dodao “Postignuće TCO Certified Displays 7.0 priznanja dodatno naglašava poziciju Samsunga kao vodeće tvrtke u razvoju ekološki prihvatljivih zaslona i vrhunskih tehnologija. Radujemo se što možemo posvetiti još veću energiju odjela za istraživanje i razvoj, s ciljem ponude novih rješenja koja odgovaraju na zahtjeve korisnika za ekološkom učinkovitošću i udobnošću korištenja.”

Kroz stroga ispitivanja, TCO Development potvrdio je da Samsung poslovni monitori za 2015. godinu ostvaruju sve kriterije TCO certifikacije. Svaki od ispitanih monitora proizveden je od 30 posto recikliranog materijala, što je među najvišim postocima u ovoj grani industrije. Osim toga, najnoviji poslovni monitori Samsung koriste materijale bez PVC-a, koji ne otpuštaju opasne tvari tijekom korištenja. Dodatno, modeli serije SE450 i SE650 uključuju i Eco Power Off značajku, koja osigurava utrošak električne energije od 0,00 Watta kada su monitori u potpunosti isključeni.

U sklopu certifikacije održivosti, TCO Certified program također odaje priznanje tehnologijama koje omogućavaju ergonomski i siguran rad. Samsung poslovni monitori za 2015. godinu odgovaraju i tim zahtjevima, zahvaljujući intuitivnom dizajnu. Ovi modeli uključuju i mogućnost podešavanja visine postolja, kao i okretanje, nagib i zakretanje zaslona, što korisnicima omogućava podešavanje zaslona sukladno njihovim željama. Poslovni su monitori opremljeni i VESA zidnim nosačem, podesnim za dodatno učvršćivanje zaslona.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Epson predstavlja nove projektore za kućno kino s 4K podrškom

  Tri nova video projektora za kućno kino donose funkciju 4K poboljšanja, HDR te podršku …