28 siječnja, 2022 8:46 am

SuperSport stječe prava Olimpijade

SuperSport je stekao prava  za pay-tv u Južnoj Africi i subsaharskoj Africi za sljedeće dvije Olimpijske igre i Zimske olimpijske igre.

Ovo obnovljeno partnerstvo s Međunarodnim olimpijskim odborom odvest će u Olimpijskim zimskim igrama PyeongChang 2018, Olimpijskim igrama Tokio 2020, Olimpijskim zimskim igrama Peking 2022 i Olimpijskim igrama 2024 godine u gradu koji još nije odabran.

SuperSport će također raditi s MOO-om kako bi podržao razvoj olimpijskog kanala, uključujući i proizvodnju lokaliziranog sadržaja i linearne distribucije diljem regije.

Predsjednik MOO-a Thomas Bach izjavio je: “Drago nam je što radimo s DStv SuperSportom kako bismo olimpijskim navijačima mogli pokazati više nego ikad prije. Posjetio sam mnoge zemlje diljem Afrike i osvjedočio sam se prvenstveno važnoj ulozi koju sport i Olimpijske igre znaće na afričkom kontinentu. MOO raspodjeljuje 90 posto prihoda koji proizilaze iz njegovih komercijalnih ugovora za potporu razvoju športa diljem svijeta, uključujući i Afriku “.

Izjavio je Gideon Khobane, izvršni direktor SuperSporta: “Kao dugogodišnji partneri Međunarodnog olimpijskog odbora, SuperSport je oduševljen što je osigurao ova izvrsna Olimpijska prava. Igre proizvode dosljedno dobre ocjene, bez sumnje zbog neprekidne drame i akcije koje omogućuju uvjerljiv pregled. Radujemo se što ćemo sastaviti multi-platformu, višekanalni ponudu koja će odražavati Olimpijske igre u njihovoj punoj slavi “.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

TVM Internacional(Mozambik) startovao FTA na 9E

Mozambička javna televizija pokrenula je satelitsko emitovanje za Evropu u Ku opsegu. Stanica TVM Internacional počela je …