1 prosinca, 2020 2:58 am

Super Bowl groznica trese svijet!

Autor: Marin Varvodić

nflPratite utakmice Super Bowla preko satelita bez plačanja posebnih paketa

Očekuje se da će jubilarno pedeseto izdanje ovog megapopularnog sportskog događaja pratiti čak 150 miljuna gledatelja ispred malih ekrana diljem svijeta.

Denver Broncosi i Carolina Panthersi odmjerit će snage pred više od 70.000 gledatelja na velebnom Levi’s stadionu u gradu Santa Clara, Kalifornija. Carolina Panthersi predvođeni ovogodišnjim MVP-om, Cam Newtonom pokušat će prvi put u svojoj povijesti osvojiti toliko željeni NFL trofej, koji nosi ime legendarnog trenera Vincenta Lombardia. Na putu im stoje iskusni Denver Broncosi i Peyton Manning, za kojeg se vjeruje da bi osvajanjem svog drugog naslova mogao najaviti i povlačenje iz aktivnog igranja.

https://www.youtube.com/watch?v=Nm–YQrlm18

Marketing na Super Bowl-u

CBS, koji već tradicionalno prenosi “The Big Game”, potražuje nevjerojatnih 5 miljuna dolara za reklamu u trajanju od 30 sekundi. Nemojte sumnjati da je čak i uz ovu cijenu sav reklamni prostor rasprodan! Biti dio Super Bowla je stvar prestiža i pokazatelj snage branda. Pogledajte reklame koje su osvojile svijet za vrijeme prošlogodišnjeg finala.

Super Bowl 50 na satelitskoj televiziji

Veliki broj televizijskih kuća osigurao je večerašnji prijenos iz Kalofirnije. Korisnicima satelitske TV sigurno je najinteresantnija informacija na kojim nekodiram kanalima mogu pratiti ovogodišnje NFL finale.

nfl2Njemački Sat.1 prenosi utakmicu uz najavu koja počinje već tri sata prije utakmice. Prošlogodišnje finale pratilo je gotovo 2 miljuna gledatelja, što je s obzirom na europsko vrijeme prijenosa fascinantna brojka. Praćenje američkog nogometa na Sat.1 usitinu je poseban doživljan. Sat.1 dostupan je na satelitskoj poziciji Astra 19.2°E.

Nekodirani prijenos osiguran je također u Velikoj Britaniji koja je poznata po velikom broju ljubitelja američkih sportova. Ukoliko niste znali, London je domaćin nekoliko utakmica regularnog dijela sezone. Koliko je američki nogomet popularan u Velikoj Britaniji pokazuje činjenica da su ulaznice rasprodane čak i godinu dana prije nego je poznato koje će ekipe nastupati na Wembleyu.

Ako ste ljubitelj britanskih kanala, Finale možeze pratiti na BBC Two koji je dostupan je na Astra 28.2°E satelitskoj poziciji, a kao zagrijavanje možete pratiti “Rugby Six Nations” turnir koji je na rasporedu od 18:00 sati.

Denver Broncosi ili Carolina Panthersi? Manning ili Newton? Uživajte!

Komentari

comments

O Marin Varvodić

Zaljubljenik u sportski marketing i nove tehnologije. Izradio nekoliko aplikacija na temu satelitskih televizija. SportEventz - Najveći sportski program na satelitskoj televiziji. Android: https://goo.gl/1rPn71 iOS: https://goo.gl/udblRq

Pročitaj i ovo

Ukrajinski Xsport biće kodiran od oktobra

Od 1. oktobra 2020. Ukrajinski televizijski kanal Xsport, koji emituje na satelitu Amos 3 (4 …